Viber

Nashi

Подреждане по
Хидратант за къдрици и дифузер Nashi Curly Maker 150 мл
32.00 лв 25.60 лв

Ще те известим, когато продуктът е наличен.

Показване 1 до 16 от 16 (1 страници)
Nashi
Nashi

Nashi се грижи за вашата красота като…

Опазва Околната Среда
Всички наши решения в грижата за красотата на вашата коса, се основават и насърчават подобряването на екологическите показатели на производството.

Избрахме
Nashi избра да се превърне в активна, динамична, социално отговорна и модерна компания, отличаваща се с високо качество на своите продукти. Започнахме да използваме опаковки от рециклирани материали и FSC-сертифицирана хартия, внедрихме нова еърлес технология при пълненето, която рязко намалява отпадъците, а енергията за производството е изцяло “зелена” и идва от наш собствен фотоволтаичен парк. Всяка година инвестираме в подобряване качеството на нашите продукти като намаляваме употребата на замърсяващи природата ресурси.

Морски Колаген
Микросферичките колаген подбрахме специално, за да проникнат дълбоко и запълнят пориозните зони на косъма, предизвикани от пресушаване и температурни увреждания. Те моментално връщат блясъка и съживяват косата, като запазват нейната гладкост и еластичност. Продуктите Nashi Style съдържат морски Колаген.
Проведените изследвания за ефективността на морския Колаген показват по-добри резултати в резструктуриране и уплътняване на косата и кожата в сравнение с друг тип колагенови съставки в козметичния сектор. Морските растения, от които се добива колаген, съдържат 10 пъти повече минерали и незаменими микроелементи, които повишават нивото на влага в косъма и спомагат за по-трайната хидратация.

Органик масло Арган
Аргановото масло е рядко, ценно и скъпо. Екстракцията му е дълга и трудоемка. За производството на 1 литър Argania Spinosa oil /Арган/ са необходими 40 кг плодове.
Козметичните, фармацевтични и хранителни качества са познати на Берберите в Мароко от векове. Научните изследвания показват, че Аргановото масло с високото си съдържание на ненаситени мастни киселини, линолова киселина и вит.Е, активира жизнените функции на клетките, заздравява корена на косата, оздравява скалпа, дълбоко хидратира косъма.

Органик масло ленено семе
Добива се по античен способ при студено пресоване на сухи семена лен. От векове е познато като натурално средство за блясък и съживяване на косата. Богато е на Омега3 и Омега6, витамини и мастни киселини и специално линолова киселина, с доказани дълбоко реструктуриращи, хидратиращи и ревитализиращи свойства.


Прочети още
ВСИЧКИ МАРКИ
Kerastase
Macadamia Professional
Alterna
Loreal Professionnel
Lakme
Marrakesh
Miracle Oil
Hemp Seed
O'right
Moroccanoil
Philip Kingsley
Mediceuticals
CHI
OLIOSETA Oro Del Marocco
Eprouvage
Napura
Living Proof
Matrix
ColorpHlex
ApHogee
Dessata
Label.m
Little Green
Ceriotti
Alfaparf
Biosilk
Aglique
Milkshake
Nashi
Carrera
Orofluido
Nanogen
Phyris
Bodyography
Uniq One
Beard Monkey
Joico
Sexyhair
Linziclip
З’’’ More Inches
Wella
EXL
Esquire