Обезцветяващ крем 250 мл Compagnia del Colore Bleaching Cream Blue

  • Обезцветяващ крем 250 мл Compagnia del Colore Bleaching Cream Blue
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
32.90 лв

Bleaching Blue е обезцветяващ крем за коса, който изсветлява до 7 тона. С формула на основата на пчелен восък и царевичен протеин, които имат хидратиращи и успокояващи свойства върху косата. 

Благодарение на меката и еластична текстура и омекотяваща формула, тoй е подходящ за всеки тип коса: естествена, чуплива или боядисана. Кремообразната му формула позволява равномерно нанасяне при всички техники на работа. 

Обезцветяващият крем  Blue Bleaching е идеален за тънка коса или когато се обезцветява косата близо до скалпа. Той възстановява, защитава и омекотява косата по време на изсветляването.

Начин на употреба: Смесете обезцветяващия крем с оксидант 6%, 9% или 12% в съотношение 1:2 (Пример: за 100 мл. обезцветяващ крем, ще са нужни 200 мл. оксидант). Време за действие 20-50 минути според желания ефект. След процедурата изплакнете косата обилно с вода и измийте с шампоан. При поява на дискомфорт (сърбеж, парене, обрив…) веднага прекратете процедурата и изплакнете обилно с вода. Използвайте предпазни ръкавици при работа с продукта и не смесвайте в метален съд. Не използвайте за изсветляване или боядисване на вежди и мигли.

Избор на оксидант:
За изсветляване с 3-4 тона, използвайте оксидант 6%.
За изсветляване с 4-5 тона, използвайте оксидант 9%.
За изсветляване с 6-7 тона, използвайте оксидант 12%.

Препоръчваме да следите резултатите на всеки 5–7 мин. и при постигане на желания ефект да прекратите процедурата. Максимално време за престой 50 мин.

*С всеки обезцветяващ крем Compagnia del Colore Bleaching Cream Blue получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.