Обезцветяваща глина Lakme K.blonde Bleaching Clay 450 гр

  • Обезцветяваща глина Lakme K.blonde Bleaching Clay 450 гр
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
45.90 лв

Обезцветяващата глина Lakme k.blonde bleaching clay e с мека, глинеста и хомогенна текстура за създаване на уникален, артистичен стил. Лесна за нанасяне, пудрата прилепва плътно по косъма и позволява, отлично изсветляване до 6 тона. Дава възможност за използване на различни техники на работа и пълно разгръщане на въображението на колориста.

Активната съставка в Lakme k.blonde bleaching clay е Kаолин — глина богата на минерали, която абсорбира влагата, обгръща и омекотява косъма, прилепва по косата и я предпазва максимално по време на процедурите.

Lakme k.blonde bleaching clay е подходяща за изрусяване, обезцветяване и кичури. Не се разпрашава при смесване с оксидант.

Начин на употреба: Смесете 1:2 (една доза глина към две дози оксидант) с Collage Hydrox developer 10V, 20V, 30V, 40V, или Gloss Emulsion Long Lasting 6V. Време за престой 20 – 40 мин., според желания ефект. Използвайте предпазни ръкавици при работа с продукта и не смесвайте в метален съд. При поява на дискомфорт (сърбеж, парене, обрив…) веднага прекратете процедурата и изплакнете обилно с вода. Не използвайте за изсветляване или боядисване на вежди и мигли.

Препоръчваме Ви да следите резултатите на всеки 5–7 мин. и при постигане на желания ефект да прекратите процедурата.
Максимално време за престой 40 мин.

*Можете да изберете, дали да закупите изрусителя в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 – 3.75 мл и Стъпка 2 – 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на изрусяване.

*С всяка боя получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки