• Органично маслиново масло за коса и кожа 59 мл CHI Olive Organics Olive & Silk Hair & Body Oil

Органично маслиново масло за коса и кожа 59 мл CHI Olive Organics Olive & Silk Hair & Body Oil

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
30.00 лв

Органично маслиново масло за коса и кожа 59 мл CHI Olive Organics Olive & Silk Hair & Body Oil

Леката, бързоабсорбираща се формула, осигурява истинско СПА отпускане. Доставя превъзходна влага и сила на косата, като същевременно помага за предотвратяване на накъсването и цъфтенето. В резултат прическата е без стърчащи краища, гладка и с огледален блясък. Хидратира в дълбочина кожата, добавяйки фин, сияен блясък и придавайки кадифена мекота и еластичност.

Начин на употреба: Изсипете желаното количество върху дланите и нанесете от средата на дължините до краищата на суха или влажна коса. Нанесете върху кожата и масажирайте върху сухи места толкова често, колкото е необходимо.

CHI Olive Organics е предназначена да се погрижи за здравето и красотата на косата,  с помощта на силата на сертифицираното органично маслиново масло и растителни съставки. Чисти и богати на антиоксиданти, маслините помагат за укрепване на косата като предпазват от увреждане. Уникалната смес от ботанически съставки предотвратява цъфтенето на краищата. Тази пълна гама продукти е предназначена да поддържа здравословното състояние чрез правилния баланс на хранителни вещества, от които се нуждаят косата и кожата.

Какво е специалното?

 Маслиновото масло помага за поддържане на идеална влага в сухите коса и кожа, като осигурява меки, копринени резултати. Антиоксидантните свойства помагат за предпазване на косата от увреждане, спомагайки за укрепване и поддържане на косъма в оптимално състояние.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ

Сертифицирано органично маслиново масло

Превъзходно хидратиращо средство, което има способността да проникне дълбоко в косата, позволявайки задържане на влагата. Маслото, извлечено от студено пресованите маслини, е богато на хранителни вещества, което помага да се запази жизнеността на косата, докато антиоксидантите спомагат за укрепване на косата чрез защита срещу увреждане.

Смес от сертифицирани органични ботанически продукти

Уникална комбинация от растителни продукти, които помагат за предотвратяване на цъфтежите и накъсването на  косата. Тази смес се състои от цветя от невен, лайка, корен от черен орех, краставица, зелен чай и маракуя.

 

 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*