Крем за създаване на къдрици Oright Curl Enhancing Cream 100 мл

 • Крем за създаване на къдрици Oright Curl Enhancing Cream 100 мл
 • В наличност
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
47.70 лв

Кремът, който всяка къдрава коса трябва да има! 

С 80% натурално съдържание и без вредни съставки, кремът  е подходящ за всеки тип къдрава коса. Той подхранва косата и помага да се създадат плътни, живи къдрици, като едновременно с това предпазва косата от хвърчене и разпиляване. 

Свойствата на стилизиращия крем за къдрици се дължат на внимателно подбраните съставки – царевично нишесте, органични овлажняващи и заглаждащи съставки.

Ефектът от крема за къдрици на Oright:

 • Подхранва косата
 • Оформя и активира къдриците, като ги оставя лъскави и загладени без хвърчащи краища
 • Придава дълготрайна форма и устойчивост на къдриците
 • Не утежнява и не оставя следи

  ​НЕ съдържа следните вредни съставки

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EO (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. За оптимален обем и перфектни къдрици, използвайте дифузер или маша.

Най-зелената грижа за коса в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият продукт в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.


Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан O'right е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите O’right. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на O’right 

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.