Възстановяващ шампоан със зелен чай Oright Green Tea 400 мл

  • Възстановяващ шампоан със зелен чай Oright Green Tea 400 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
47.70 лв
Възстановяващ шампоан със зелен чай Oright Green Tea
 
Формулата с 96% натурални съставки е на основата на органичен екстракт от зелен чай, шампоанът почиства нежно и предпазва косата от изтощаване и окисление, вследствие химическо третиране. Освежава скалпа и го поддържа здрав. В резултат косата е здрава, лъскава и жизнена. 
 
Екстрактът от зелен чай е незаменимо естествено антиоксидантно средство (100 пъти по-силно от витамин C). Съдържащите се в него съставки (кофеин и теофелин) заздравяват косъма и придават на косата максимална сила и жизненост. 
 
Формулата е хипоалергенна и не дразни кожата.

Не съдържа:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам Oright Green Tea Conditioner.

Забележка: Шампоанът съдържа екстракт от зелен чай и може да пожълтее с течение на времето. Това е нормално и не влияе на неговата ефективност.

 

Най-зеленият шампоан в света Oright!

Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.