Rose Hip Oil Oлио за коса с масло от шипка

Запленени от хидратиращите и възстановяващи свойства на маслото от шипка, Oright прибавят още едно изкушение за косата към своята натурална колекция. 
Богато на полезни и ценни за косата етерични масла, антиоксиданти, витамини и масло от шипка с невероятен ефект върху изтощената и безжизнена коса, олиото Oright Rose Hip Moisturizing Oil възстановява еластичността, силата и блясъка на косата. 

Защо е ценно маслото от шипка?

За да бъде максимално ефективно в олиото Rose Hip Moisturizing Oil от Oright използват шипки от Южна Америка. Богато на витамин С, то има хидратиращо, подхранващо и укрепващо действие. Значително подобрява структурата на косъма, „ремонтира“ уврежданията, предпазва от накъсване, цъфтеж и външни агресори, удължава цвета на боядисаната коса и не на последно място – възстановява естествения блясък.

Rose Hip Moisturizing Oil съдържа още:

 

-          Натурално масло от маракуя – интензивно подхранва, прави косата гладка и мека.
-          Натурално масло от оризови трици -  предпазва от наелектризиране и прави косата копринено гладка, като предпазва от вредното въздействие на външните агресори, слънце и вятър.
-          Натурално масло от акай бери - известно със своите невероятни антиоксидантни свойства. Възвръща жизнеността на косата и придава здравина.

 

За да отговорят на специфичните нужди на различните типове коса, Oright създават за тънката и крехка леко олио с масло от шипка Rose Hip Moisturizing Oil, а за плътната и непокорна - Premier Rose Hip Moisturizing Oil, което е с по-висок процент съдържание на масла.

Подреждане по
ВСИЧКИ МАРКИ
Philip Kingsley
L'Alga
Kerastase
Macadamia Beauty
BioSilk
Loreal Professionnel
LAKME
Neuma
ECRU New York
Compagnia Del Colore
Oright
Marrakesh
Moroccanoil
Mediceuticals
Ellwo
OLIOSETA
SuperPlex
Eprouvage
Ikoo
Napura
ApHogee
Dessata
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Chi
Redken
Alterna
Matrix
Aglique
Rozober
Little Green
Biolage
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
Nanogen
ColorpHlex
MilkShake
Beyond Glow
Phyris
CBD Daily
Uniq One
Beard Monkey
Wella
Ceriotti
Demeliss
Makeda Botanics
Marlique Mix
Carrera
Rohnson