Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Маска за интензивно неутрализиране на топли нюанси 75 мл Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Mask

  • Маска за интензивно неутрализиране на топли нюанси 75 мл Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Mask
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
29.90 лв

Маска за корекция на цвета Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Mask 150 мл

Маската за блондинки Pure Blonde Booster съдържа виолетови микро-пигменти и ефективно неутрализира нежеланите топли оттенъци на русата коса. Подхранва и хидратира всеки косъм, за да направи косата жизнена и красива. Има озаряващо действие с луксозен гланциращ ефект и тониране на косата в студени тонове. Кератинът и растителните протеини възстановяват косата в дълбочина. Намалява накъсването и спира цъфтежа.

Използвайте маската веднъж седмично за изстудяване на топлите и жълтеникави оттенъци и за дълбоко подхранване на косата. 

Предимства:

- увеличаване на здравината на косата и устойчивост от накъсване
- неутрализира нежеланите топли нюанси в русата коса, благодарение на виолетови микро-пигменти 
- има изглаждащо действие
- придава блясък и озарява косата
- хидратира косъма в дълбочина, за да подобри еластичността

 

Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и подсушете с кърпа. Нанесете по дължините, като се стараете да избягвате скалпа. Оставете да подейства в зависимост от желания резултат:
3 минути, ако косата е обезцветена
5 минути, ако косата е боядисана
10 минути, ако косата е естествено руса

След изтичане на посоченото време изплакнете обилно с вода. 

 

Забележка: Използвайте веднъж седмично. Препоръчваме при първо използване да намалите препоръчаното време наполовина и да направите тест -  нанесете малко количество от маската върху най-светлия кичур на косата си и следвайте начина на употреба. Използвайте най-малко 2 седмици след боядисване или обезцветяване.

*За най-добри резултати използвайте в комбинация с шампоана Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Shampoo.   

 

100% рециклируема опаковка

Отрицателен въглероден отпечатък

Не е тестван върху животни

Биопластика, получена от захарна тръстика

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки