Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Изсветляваща пудра 12 бр. х 30 гр. Olioseta Oro Del Marocco Blue Bleaching Powder

  • Изсветляваща пудра 12 бр. х 30 гр. Olioseta Oro Del Marocco Blue Bleaching Powder
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
46.80 лв

Изрусяваща пудра с деликатен аромат и възможност за изсветляване до 6 нюанса Olioseta Oro Del Marocco. Съдържа сини микро-пигменти, за да се предотврати появата на жълти оттенъци. Благодарение на иновативната формула, обогатена с натурално арганово олио, действа ефективно, и предпазва максимално от увреждане на косата.

Пудрата Olioseta е подходяща за изрусяване, обезцветяване и кичури. Така гарантираме високи резултати при различните техники на изсветляване. 

Начин на употреба: В неметален съд  смесете 1 част изсветляваща пудра с две части от оксидант 20/30/40 Vol. (6/9/12% според желаната степен на изсветляване).  Разбъркайте до получаване на хомогенна консистенция. Нанасяйте върху неизмита и суха коса, като започнете от най-тъмните части на косата към върховете. Не нанасяйте в корените и върху скалпа. При смесване, нанасяне и изплакване, използвайте гумени ръкавици. Предварително може да намажете челото и лицето си с предпазен крем, както и ръцете.

Време за действие: от 20 до 35 мин. Степента на изсветляване зависи от няколко фактора: 1. Състоянието на косата. 2. Използваната техника на изсветляване. 3. Количеството и силата на използвания оксидант. 4. Температурата в помещението. Поради тези причини е препоръчително да наблюдавате изсветляването на косата по време на действието на пудрата. 
Изплакнете обилно с топла, но не гореща, вода. След това измийте косата с OLIOSETA Oro Del Marocco Nourishing Shampoo или друг подходящ шампоан.

Предупреждение: Спазвайте стриктно, приложената инструкция за употреба. Да не се използва за изсветляване на вежди или мигли. При попадане директно върху скалпа може да предизвика зачервяване и раздразнения. Пазете от контакт с очите и лигавици — при контакт изплакнете обилно, веднага. При вдишване на праха, преди смесване с оксидант, може да предизвика раздразнение на дихателните пътища. Не използвайте по-силен оксидант от препоръчаните. Не използвайте за други цели освен по предназначение. Съхранявайте в затворен съд на сухо място, недостъпно за деца. Използвайте само в добре проветриви помещения.

Този продукт НЕ съдържа парабени.
Изцяло създаден в люлката на козметичната индустрия — Италия.
Не е тестван върху животни.

*С всяка пудра получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки