Плоска четка за изсушаванe IKOO Let's Tango Paddle X Pops

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
43.00 лв

IKOO X Paddle Pops е удобна четка, която допринася за по-бързо изсушаване на косата, като в същото време я предпазва от накъсване и увреждане.

Лека и с удобен дизайн, четката е специално проектирана с Х-образен отвор, който изпуска нагорещения въздух. Тази система позволява оптимална циркулация на горещия въздух, като по този начин той не се задържа около косъма и не го пресушава. Косъмът и скалпът са предпазени от дехидратиране и увреждане.

Деликатните иглички на IKOO X Paddle Pops спомагат за повече обем и нежно масажират скалпа. Материалът, от който е изработен четката, позволява употребата ѝ както при много горещи условия, така и при влажни такива. 

В резултат косата е перфектно изсушена, а структурата на косъма предпазена от горещия въздух на сешоара. Иновативната четка прави косата гладка и мека, без да я стресира или накъсва.

Четките IKOO X Paddle Brush Pops пристигат при теб в луксозна метална опаковка, което ги прави перфектни и за подарък.

Размери на четката IKOO X Paddle Brush Pops:
Дължина - 20 см
Ширина (най-широката част) - 8 см

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.