Балсам за хидратация на боядисана коса Oright Golden Rose 250 мл

  • Балсам за хидратация на боядисана коса Oright Golden Rose 250 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
49.00 лв

Балсамът със златна роза Oright Golden Rose Color Care Conditioner е подходящ за боядисана и изтощена коса.

Възстановява увредената коса като подобрява нейната еластичност и я прави по-силна. Разплита краищата с лекота, предпазва от накъсване и цъфтене. Oright Golden Rose Color Care Conditioner изглажда косъма, подхранва косата и спомага за запазването на цвета. В резултат боядисаната коса е съживена, копринено мека и със сияен блясък. Формулата се грижи по естествен начин за косъма. Балсамът е с 90.5% натурално съдържание от специално подбрани етерични масла от златна роза, екстракт от уасаби и растителни съставки за изглаждане.

Екстрактът от уасаби допълнително подсилва цвета на боядисаната коса.

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EО (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства 1-3 минути и изплакнете. Продължете с олио златна роза Oright.

Забележка: Балсамът съдържа екстракт от уасаби и може да помътнее при много ниски температури (< 10 градуса). При повишаване на температурата, той възвръща нормалната си консистенция. Това не влияе върху ефекта на продукта.

Най-зеленият балсам в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият балсам в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.


Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.