• Подхранващ шампоан с Бял чай 300 мл LANZA Strenght White Tea Shampoo

Подхранващ шампоан с Бял чай 300 мл LANZA Strenght White Tea Shampoo

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
38.00 лв
40.00 лв

Ежедневен шампоан с бял чай –  един от най-мощните антиоксиданти, който елиминира свободните радикали, които причиняват преждевременното стареене. Без съдържание на сулфати, за да е още по-нежен към косата и за по-голяма трайност на цвета. Кората от сапунено дърво осигурява кремообразна, разкошна пяна. 

- Подсилва слабата и крехка коса.
- Възвръща младежкия вид.
- Лекува и подсилва краищата, редуцира накъсването.

Основни съставки: CP Anti-Aging ComplexTM
Комплексът против стареене CP Anti-Aging Complex възстановява цистеиновите пептиди – протеините, които подсилват цвета или слабата коса.
• Придава здравина: 6.5 пъти по-силна коса!
• Намалява накъсването: 5 пъти по-малко накъсване на косата!

“СР” означава цистеиновите пептиди. Основните структурни елементи на кератиновия протеин придаващи сила и еластичност на косата. Съчетани с мощни антиоксиданти, цистеиновите пептиди създават нашият мощен Anti-Aging Complex, който елиминира признаците на стареене и изграждат здравина. Косата получава по-силен и по-младежки вид.

Ценни съставки:
Бял чай
– Белият чай се прави от пъпките и младите листа на чаеното растение и известен с това, че има най-високи нива на антиоксиданти. Тези мощни антиоксиданти намаляват количеството на свободни радикали в косата и поправят уврежданията, като подсилват анти-стареещите фактори, които поддържат младежкия вид на косата.

Мед от Манука – Медът от манука се събира от пчели, които се хранят с цветовете на храста Манука в Нова Зеландия, известен още като “чаено дърво”. Точно както маслото от чаено дърво, този мед също притежава антибактериални и антигъбични свойства и дори се използва за лечение на рани.

Нийм Дърво – Лечебните ефекти на дървото Нийм са познати от векове. В Индия, то бива наричано “Свещеното дърво”. Продуктите от Нийм имат доказани медицински свойства, включително антибактериални, антигъбични и антивирусни. Екстрактът от Нийм спомага за лечението на косата, като същевременно успокоява скалпа.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и масажирайте до образуването на пяна. Изплакнете обилно с вода. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*