• Подхранващ стилизиращ крем 340 мл CHI Olive Organics Styling Glaze

Подхранващ стилизиращ крем 340 мл CHI Olive Organics Styling Glaze

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
32.00 лв

Подхранващ стилизиращ крем 340 мл CHI Olive Organics Styling Glaze

Подхранващият стилизиращ крем с органично маслиново масло осигурява лека до средна фиксация за контрол на стила. Осигурява термозащита по време на изсушавване. Маслиновото масло, заедно със сертифицираните органични съставки, помагат за предотвратяване на накъсването и цъвтенето на косата. Има уплътняващ ефект и придава обем при дефиниране на къдрици и вълни, оставяйки косата жизнена и блестяща.

Начин на употреба: Нанесете желаното количество CHI Olive Organics Styling Glaze върху влажна коса. Изсушете с помощта на четка и сешоар.

CHI Olive Organics е предназначена да се погрижи за здравето и красотата на косата,  с помощта на силата на сертифицираното органично маслиново масло и растителни съставки. Чисти и богати на антиоксиданти, маслините помагат за укрепване на косата като предпазват от увреждане. Уникалната смес от ботанически съставки предотвратява цъфтенето на краищата. Тази пълна гама продукти е предназначена да поддържа здравословното състояние чрез правилния баланс на хранителни вещества, от които се нуждаят косата и кожата.

Какво е специалното?

 Маслиновото масло помага за поддържане на идеална влага в сухите коса и кожа, като осигурява меки, копринени резултати. Антиоксидантните свойства помагат за предпазване на косата от увреждане, спомагайки за укрепване и поддържане на косъма в оптимално състояние.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ

Сертифицирано органично маслиново масло

Превъзходно хидратиращо средство, което има способността да проникне дълбоко в косата, позволявайки задържане на влагата. Маслото, извлечено от студено пресованите маслини, е богато на хранителни вещества, което помага да се запази жизнеността на косата, докато антиоксидантите спомагат за укрепване на косата чрез защита срещу увреждане.

Смес от сертифицирани органични ботанически продукти

Уникална комбинация от растителни продукти, които помагат за предотвратяване на цъфтежите и накъсването на  косата. Тази смес се състои от цветя от невен, лайка, корен от черен орех, краставица, зелен чай и маракуя.

 

 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*