Подхранващ тоник за лице Oright Goji Berry Awakening Essence 180 мл

  • Подхранващ тоник за лице Oright Goji Berry Awakening Essence 180 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
48.00 лв
96.00 лв

Втората стъпка от серията за грижа за лице, която дава на кожата подмладяващо презареждане – Подхранващ тоник за лице Oright Goji Berry Awakening Essence 

Тоникът е подходящ за всеки тип кожа. Дарява с оптимални нива на хидратация. С овлажняващи фактори, съставени от ултра фини молекули, които са главната причина кожата да бъде съживена и преобразена до нейното най-младо състояние. Той омекотява външния слой и интензивно подхранва дехидратираната кожа, като същевременно съживява и подобрява способността на кожата да абсорбира по-добре серумите и кремовете. Използвайте като стъпка преди нанасянето на ежедневната ви грижа за лице. 

Формула с 99% натурално съдържание, обогатена с:
 

Goji berry root extract  Екстракт от корен на годжи бери – Възстановява и подобрява способността на кожата да се адаптира към променящите се условия на околната среда. 
 

Blue-green algae moisturizing agent  Екстракт от синьо-зелени водорасли – Стимулира регенерацията и възстановява баланса на влага в кожата. Възвръща младежкия блясък на лицето. 
 

Skin renewing enzyme  Обновяващ кожата ензим – Подсилва защитната бариера на кожата. Хидратира кожата и я уплътнява.
 

Начин на употреба: Нанесете равномерно по лицето и шията след почистване. Масажирайте с потупващи движения до пълното абсорбиране. Използвайте преди серум или крем. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки