Viber
  • Комплект за мигновено удължаване и уплътняване на миглите Beauty Armour

Комплект за мигновено удължаване и уплътняване на миглите Beauty Armour

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
65.00 лв
Брой:
 

За да завършиш целия процес по гримиране - разгримиране, сме ти подготвили необходим и много практичен подарък! 

От днес до 02.04 или до изчерпване на количествата, с всеки комплект Beauty Armour получаваш подарък демакиант Phyris Eye Make Up Remover Gel 75 мл на стойност 19.90 лв. 

Леката му гелообразна текстура премахва лесно и без излишно търкане дори най-упорития грим от очите и устните ти - без вода, без парене и дискомфорт, само с един памучен тампон.

Дълги и гъсти мигли за 60 секунди!

 
Запознай се с Beauty Armour - 3 стъпки в 2 продукта за разкошни мигли с 3D ефект!
 
С Beauty Armour постигате бързо и лесно изразителен, дълбок и драматичен поглед, без неудобството на изкуствените мигли и ежемесечната им поддръжка. 
 
Нежната спирала и деликатните натурални фибри от зелен чай ще дадат на миглите ви всичко, което желалете - да бъдат по-дълги, по-плътни и по-гъсти. 
 
Beauty Armour са подходящи за всички възрасти и са безвредни за чувствителните очи и контактните лещи. В състава им не присъстват вредни съставки, като парабени, SLS и глутен и не са тествани върху животни.
Формулата на спиралата е антибактериална и обогатена с пчелен восък, който стимулира растежа на миглите, а фибрите от зелен чай подхранват и едновременно с това придават обем, плътност и дължина.
 
Beauty Armour няма да ви предадат. Спиралата е устойчива при екстремни климатични условия - влага, мъгла и дъжд, а фибрите не се ронят и не оставят следи по лицето.
 
Позволете на миглите си да достигнат нови висоти за 60 секунди и им се наслаждавайте през целия ден с Beauty Armour!
 
 
Начин на употреба
 
Следвайте 3-те стъпки, като за най-добри резултати ги изпълнете първо на едното око, след което и на другото.
 
Стъпка 1: Уверете се, че миглите ви са чисти и по тях няма остатъци от спирала. По желание, първо използвайте миглоизвивачка. Нанесете обилно количество от спиралата Beauty Armour върху миглите, като се постараете да покриете всяко косъмче.
 
Стъпка 2: Веднага нанесете от натуралните фибри Beauty Armour от корена или средата до връхчетата на миглите, за да постигнете максимална дължина и плътност.
 
Стъпка 3: Завършете с обилен втори слой от спиралата Beauty Armour, за да запечатате фибрите към миглите. За още по-плътни, дълги и разкошни мигли, повторете Стъпки 1, 2 и 3 до постигане на желания ефект. Повторете стъпките и на долните мигли или използвайте само спиралата. 
 
 
Почистване 
 
Beauty Armour се почиства лесно с масажни движения, дори само с топла вода, без да се размазва по лицето. По желание използвайте любимия си демакиант.
 
 
Комплектът съдържа:
 
1 бр. Спирала Beauty Armour 10 мл (Стъпка 1 и 3)
1 бр. Фибри Beauty Armour 1 гр (Стъпка 2)
 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
*