• Ампула против силен косопад за мазна коса 1бр. х 8 мл NAPURA T|3 Energy Post

Ампула против силен косопад за мазна коса 1бр. х 8 мл NAPURA T|3 Energy Post

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
9.90 лв

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

NAPURA T|3 Energy Post - Ампула против силен косопад за мазна коса

Една от причините за мазна коса е неправилното отделяне на себум, причинено от изменения във функциите на мастните жлези. Също така се увеличава изпотяването, а лукувицитена косъма стават слаби и забавят растежа на косата. Косата става утежнена, без обем, расте бавно и капе обилно. Възможно е да се контролира секрецията на жлезите чрез подхранване и снабдяване на корените с кослород,като по този начин те функционират ефективно. Специалната синергия от масла и естествени активни съставки интензивно подсилват фоликулите, нормализирайки секрецията на жлезите и запазвайки косата чиста да дълъг период от време. В същото време пречистените минерални комплекси регулират активността на косъма като му придават плътност и красив вид. Корените са подсилени, а интензивният косопад намалява - до нормални нива.

- Нормализира секрецията на кожата

- Подхранва и подсилва корените

- Стимулира функциите на фоликулите

- Помага против косопд

Начин на употреба: След измиване с шампоан разклатете ампулата, нанесете директно върху скалпа и нежно масажирайте. Оставете да подейства няколко минути, след което изсушете косата. Избягвайте контакт с очите и лигавицата.

Внимание: На всяка ампула има бяло кръгче, което да се отчупи. За да избегнете пряк контакт със стъклото е добре да увиете ампулата с кърпа или парче плат. Леко разрязване по бялото кръгче на ампулата улеснява отварянето му. След това използвайте гумения накрайник - за да разнесете продукта по скалпа.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки