Шампоан Macadamia Ultra Rich + балсам Ultra Rich 300 мл. на половин цена

  • Шампоан Macadamia Ultra Rich + балсам Ultra Rich 300 мл. на половин цена
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
44.85 лв
59.80 лв

Шампоан Ultra Rich 300 мл. + Балсам Ultra Rich 300 мл. на половин цена

Комплектът съдържа:

Ултрахидратиращ шампоан за гъста и плътна коса Macadamia Professional Ultra Rich Moisture 300 мл – oсигурява интензивнa и дълбока хидратация за сухите, плътни и гъсти коси. Формулата обогатена с PRO OIL COMPLEX, масло от авокадо и масло от ядки монгонго. Запечтва кутикулите, като по този начин изглажда косата и я оставя мека на допир и пълна с блясък. Добавени UVA/UVB филтри, които защитават косата и запазват цвета. Подходящ за буйни, жилави и къдрави коси.

Какво прави:

Изглажда непокорната коса
Хидратира в дълбочина
Затваря кутикулите и предотвратява наелетризирането
Запазва цвета

Ултрахидратиращ балсам за гъста и плътна коса Macadamia Professional Ultra Rich Moisture 300 мл на половин цена – с богата на масла формула, която осигурява несравнима хидратация за гъсти, плътни или къдрави коси. Обогатен с PRO OIL COMPLEX, масло от авокадо и масло от ядки монгонго, които възстановяват и запазват нивото на влага в косата. Отнема от излишния обем на бухналите коси, като по този начин подчертава естествената форма на косата и къдриците. Комбинация от копринени аминокиселини и витамини А,C и Е, които заздравяват косата и повишават еластичността ѝ. UVA/UVB филтри помагат за запазване цвета на косата. 

Какво прави:

Заздравява, укротява и предотвратява наелектризирането
Хидратира в дълбочина
Възстановява нивата на влага в косата и скалпа
Запазва цвета

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки