• Шампоан за деца и чувствителен скалп Oright Dandelion Sensitive 100 мл

Шампоан за деца и чувствителен скалп Oright Dandelion Sensitive 100 мл

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
16.50 лв

Oright Dandelion Sensitive - ‪изцяло органичен шампоан за малки, големи и още по-големи!

Шампоанът нежно почиства косата, като я оставя копринено мека и със сияен блясък. Освежава, успокоява кожата на главата и я поддържа здрава.

Шампоанът Oright Dandelion Sensitive е хипоалергенен, което го прави изключително подходящ за чувствителни и склонни към раздразнения коса и скалп. Не предизвиква сълзене на очите, лесен е за изплакване и носи свежо ухание. Благодарение на своята формула, Oright Dandelion Sensitive e подходящ и за деца.

Обогатен е с 98% натурално съдържание и екстракт от лайка, в чийто страхотен аромат ще се влюбят дори най-малките!
 

Oright Dandelion Sensitive - натурална грижа за цялото семейство!

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на EO (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам за обем годжи бери O`right.

Най-зеленият шампоан в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият шампоан в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.

* Този продукт не съдържа семена. Единствено от опаковките на шампоани от 250 мл ще израсте дърво.


Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания O’right, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите O’right са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

Бутилката, която се превръща в дърво!

Oright създава първия в историята шампоан, от който пониква истинско дърво - Tree in the bottle. 100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

100% вградени естествени семена от дървета

На дъното на всеки шампоан от 250 мл има предварително вградени семена от акация, което е едно от най-разпространените дървета за залесяване в Тайван. Останалите разфасовки са 100% биоразградими, но не съдържат семена.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*