Шампоан за корекция на цвета 250 мл с ПОДАРЪК маска 75 мл Philip Kingsley Pure Blonde Booster

  • Шампоан за корекция на цвета 250 мл с ПОДАРЪК маска 75 мл Philip Kingsley Pure Blonde Booster
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
43.90 лв

Шампоан за корекция на цвета с ПОДАРЪК маска Philip Kingsley Pure Blonde Booster

Комплектът включва:

Шампоан за корекция на цвета 250 мл Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Shampoo - Шампоанът за блондинки Pure Blonde Booster съдържа виолетови микро-пигменти и ефективно неутрализира нежеланите топли оттенъци на русата коса. Почиства нежно и деликатно русата коса. Доставя оптимални нива на хидратация и  в резултат косата е жизнена, здрава и озарена в студени тонове. Жълтите оттенъци са елиминирани, а цветът освежен. Използвайте шампоан  веднъж седмично за изстудяване на топлите и жълтеникави оттенъци. Подходящ е за руса или обезцветена коса. 

ПОДАРЪК на стойност 32.90 лв.! Маска за корекция на цвета 75 мл Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Mask - Маската за блондинки Pure Blonde Booster съдържа виолетови микро-пигменти и ефективно неутрализира нежеланите топли оттенъци на русата коса. Подхранва и хидратира всеки косъм, за да направи косата жизнена и красива. Има озаряващо действие с луксозен гланциращ ефект и тониране на косата в студени тонове. Кератинът и растителните протеини възстановяват косата в дълбочина. Намалява накъсването и спира цъфтежа. Използвайте маската веднъж седмично за изстудяване на топлите и жълтеникави оттенъци и за дълбоко подхранване на косата. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.