Viber
 
  • Шампоан за нормална до леко изтощена коса Oright Green Tea 100 мл

Шампоан за нормална до леко изтощена коса Oright Green Tea 100 мл

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
19.20 лв
Освежаващ шампоан със зелен чай за нормална към леко изтощена коса Oright Green Tea с 96% натурални съставки.
 
Обогатен с органичен екстракт от зелен чай, шампоанът почиства нежно и предпазва косата от изтощаване и окисление, в следствие химическо третиране. Освежава скалпа и го поддържа здрав.
 
Екстрактът от зелен чай е незаменимо естествено антиоксидантно средство (100 пъти по-силно от витамин C). Съдържащите се в него съставки (кофеин и теофелин) заздравяват косъма и придават на косата максимална сила и жизненост. 
 
Формулата е хипоалергенна и не дразни кожата.

Не съдържа:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам Oright Green Tea Conditioner.

Забележка: Шампоанът съдържа екстракт от зелен чай и може да пожълтее с течение на времето. Това е нормално и не влияе на неговата ефективност.

* Този продукт не съдържа семена. Единствено от опаковките на шампоани от 250 мл ще израсте дърво.
 
 

Най-зеленият шампоан в света Oright!

Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите O’right са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

Бутилката, която се превръща в дърво!

Oright създава първия в историята шампоан, от който пониква истинско дърво - Tree in the bottle. 100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

100% вградени естествени семена от дървета

На дъното на всеки шампоан от 250 мл има предварително вградени семена от акация, което е едно от най-разпространените дървета за залесяване в Тайван. Останалите разфасовки са 100% биоразградими, но не съдържат семена.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите O’right. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*