• Шампоан за обем с годжи бери Oright Goji Berry 100 мл

Шампоан за обем с годжи бери Oright Goji Berry 100 мл

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
16.50 лв

Шампоан за обем с годжи бери Oright Goji Berry специално създаден за тънка и слаба коса.

Подхранва, придава плътност и ослепителен блясък. Почиства нежно, хидратира и заздравява косата, оставяйки я копринено мека. Съживява, подобрява еластичността и предпазва от накъсване и цъфтене. Освежава и поддържа кожата на главата здрава, като същевременно контролира производството на себум. Благодарение на антиоксидантните му свойства Oright Goji Berry Shampoo възстановява вътрешната структура на косата и поддържа естественото ниво на влага в косъма.

Шампоанът Oright Goji Berry е хипоалергенен, което го прави изключително подходящ за чувствителни и склонни към раздразнения коса и скалп. Не предизвиква сълзене на очите, лесен е за изплакване и носи свежо ухание. Обогатен е с естествени пенители със сертификат за органичен произход от ЕС.

96% натурално съдържание:

 - Екстракт от годжи бери - известен със силното си овлажняващо действие. Съдържа над 20 полезни минерали - желязо, цинк, йод, мед, манган, никел, хром, калций, калий, фосфор, кобалт, кадмий, гераний и др. Подхранва и заздравява косъма, придавайки му копринена мекота и блясък.

 - Естествени пенители със сертификат за органичен произход от ЕС – спомагат за образуване на нежна пяна, която не дразни очите и прави шампоана хипоалергенен.

 - Формулата е обогатена с 3D Еlastic Сomplex, който укрепва корена и структурата на косата, и подобряват нейната еластичност.
 

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам за обем с годжи бери O`right.

Най-зеленият шампоан в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият шампоан в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.

* Този продукт не съдържа семена. Единствено от опаковките на шампоани от 250 мл ще израсте дърво.


Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

Бутилката, която се превръща в дърво!

Oright създава първия в историята шампоан, от който пониква истинско дърво - Tree in the bottle. 100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

100% вградени естествени семена от дървета

На дъното на всеки шампоан от 250 мл има предварително вградени семена от акация, което е едно от най-разпространените дървета за залесяване в Тайван. Останалите разфасовки са 100% биоразградими, но не съдържат семена.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на Oright 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*