Хидратиращ шампоан за суха и изтощена коса Oright Bamboo 400 мл

  • Хидратиращ шампоан за суха и изтощена коса Oright Bamboo 400 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
47.70 лв

 

Отгледай по-здрава, по-плътна и по-силна коса с Oright Bamboo Moisturising Shampoo!

Хидратира в дълбочина и задържа влагата вътре в косъма. Подхранва косата, възвръща нейната еластичност и я предпазва от накъсване и цъфтене. Шампоана с бамбук Oright Bamboo Moisturising е специално създаден за суха и изтощена коса. Заздравява увредените участъци на косата, съживява и придава сияен блясък. 

Шампоанът Oright Bamboo Moisturising е съставен от над 97% натурални съставки и е обогатен със сертифициран чист екстракт от бамбук.

Бамбукът е най-сигурният източник на блясък и сила за косата. Сърцевината на бамбуковите стъбла съдържа укрепващата косата силициева киселина. Благодарение на силиция, бамбукът защитава и изглажда горния слой на косъма, насища косата с влага, подхранва и възстановява структурата на тънката, увредена и чуплива коса.

Шампоанът Oright Bamboo Moisturising е със сертификат за органичен произход от ЕС и естествени хидратиращи съставки.
 

НЕ съдържа следните вредни съставки:

Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам с бамбук Oright.

Най-зеленият шампоан в света Oright!

Създаден от напълно натурални съставки, без добавени вредни химикали. 100% биоразградимост на състава и опаковката. Единственият шампоан в света, който от производството до изхвърлянето му в природата дава отрицателен въглероден отпечатък.


Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило. Това е единственият козметичен продукт, получил най-престижната награда за дизайн - Red Dot Design Awards Best of the Best.

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. Посадена, тя се разгражда в рамките на една година.

Приятна изненада ще откриете и в картонените опаковки на продуктите Oright. Те са изработени от рециклирана хартия, на която са прикрепени семена и при засаждане в градината поникват цветя и билки.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

„Този шампоан ще промени света“ - Стивън Ко, главен изпълнителен директор на O’right 

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.