Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Шампоан Капучино за възстановяване 250 мл Compagnia Del Colore Cappuccino Reconstruction

  • Шампоан Капучино за възстановяване 250 мл Compagnia Del Colore Cappuccino Reconstruction
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
27.90 лв

Шампоан Капучино за възстановяване 250 мл Compagnia Del Colore Cappuccino Reconstruction

Шампоанът Cappuccino Reconstruction възстановява и реконструира изтощената коса за видимо по-здрав и сияен вид, като същевременно почиства нежно. Запълва липсите на протеини и липиди в косъма, получени в резултат на боядисване, термична обработка и стилизиране. Запазва естествената структура на косата, правейки я лъскава и копринена на допир. Осигурява максимално възстановяване и заздравяване на всеки косъм!

Възстановяване по италиански!

Кремообразна млечна пяна, интензивен аромат на кафе, както любовта и вниманието, които отиват в подготовката му, са съставките за перфектното капучино - един от популярните символи на Италия!

Compagnia del Colore интерпретира тази много обичана рецепта, за да създаде своята линия за възстановяне и реконструкция на косата с капучино! Формулата комбинира най-добрите съставки и авангардни технологии, за да представи иновативна и функционална гама от продукти, които успешно връщат силата и красотата на косата. 

 

Формулата

Млечните протеини подхранват всеки косъм в дълбочина, а алгиновата киселина образува естествен защитен филм около косата, правейки я мека и блестяща. Формула с UV-A и UV-B защитен филтър, който предпазва косата от вредните слънчеви лъчи.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и масажирайте до образуването на пяна. Изплакнете. Повторете, ако е необходимо. 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки