Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Хидратиращ шампоан за суха коса Oright Bamboo 400 мл

  • Хидратиращ шампоан за суха коса Oright Bamboo 400 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
59.00 лв

Отгледай по-здрава, по-плътна и по-силна коса с Oright Bamboo Moisturising Shampoo!

Шампоанът Oright Bamboo притежава лека формула, която хидратира, подхранва в дълбочина и възвръща блясъка, мекотата и еластичността на косата. Революционната му технология от напълно натурални съставки, на основата на бамбук, е специално създадена за суха и изтощена коса. Регенерира и подхранва косъма от корена до върха и го предпазва от накъсване и цъфтеж.

Ползи: 
✓ Омекотява и хидратира сухата коса
Повишава еластичността и блясъка
✓ Реконструира косъма отвътре навън
✓ Нежно почиства скалпа и косата от замърсявания
✓ Предпазва косъма от накъсване

Активни съставки:
Бамбук - най-сигурният източник на блясък и сила за косата. Сърцевината на бамбуковите стъбла съдържа укрепващата косата силициева киселина. Благодарение на силиция, бамбукът защитава и изглажда горния слой на косъма. Хидратира, подхранва и възстановява структурата на тънката и увредена коса.

Естествени пенители със сертификат за органичен произход от ЕС – спомагат за образуване на нежна пяна, която не дразни очите и прави шампоана хипоалергенен.


НЕ съдържа следните вредни съставки:
Хормони
Парабени
Сулфати
Фталати
Формалдехид
Сгъстители
Оцветители
Производни на Eo (Ethylene Oxide)

Начин на употреба: Масажирайте на влажна коса и изплакнете. Продължете с балсам с бамбук Oright.

Най-зеленият шампоан в света е дело на тайванската козметична компания Oright, световно призната в производството на органична козметика за коса. 

Продуктите Oright са единствени в света, които от производството до изхвърлянето им в природата дават отрицателен въглероден отпечатък. Създадени са от напълно  натурални съставки, без добавени вредни химикали. Oright е носител на множество награди и сертификати както на национално, така и на световно ниво.

Най-зеленият шампоан Oright е революция в козметичната индустрия. 

100% биоразградими материали

Опаковките на всички продукти Oright са направени от PLA – най-екологично чистият пластмасов материал, на основата на растителни отпадъци, който се разгражда изцяло в почвата. 

100% биоразградима, бутилката е произведена от преработени плодове, растения и растителни отпадъци, а надписите върху нея  са от нетоксично соево мастило.

Символиката на Oright: "О" - като символ на нашата планета,“Right" – като символ, че всичко ще бъде добре.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки