Уплътняващ шампоан за жени 240 мл Nanogen Thickening Treatment Shampoo For Women

  • Уплътняващ шампоан за жени 240 мл Nanogen Thickening Treatment Shampoo For Women
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
29.00 лв

Уплътняващ шампоан за жени Nanogen Thickening Treatment Shampoo For Women

 

Напълно нов тип шампоан с мигновен и видим резултат за уплътняване на косата за жени. Съдържа последното поколение фактори на растеж и подхранващи аминокиселини. Това е шампоанът, чиито ободряващ и свеж ефект може да се усети моментално след първото измиване.

 

Основни преимущества:

- Уплътнява косата от първото измиване.

- Ободравящо и почистващо действие, което може да се усети моментално.

- Оптимизира абсорбацията на продукти след това.

- Подходящ е за потребители на Миноксидил.

- Дерматологично тестван за чувствителни скалпове.

 

Почистване и подготовка

Почистването на скалпа без ползването на агресивни агенти и съставки е съществено и важно за това как расте косата Ви и как я чувствате. Също така е важно и за абсорбирането на продуктите за възстановяване и повторен растеж след това. Честата употреба на шампоана е важна за здравето на скалпа и самия косъм. Ето защо се препоръчва за дневна употреба.

 

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и масажирайте скалпа, изплакнете след минута, препоръчително използване на Уплътняващ Балсам след това. За максимално добри резултати използвайте всеки път когато миете косата си.

 


NANOGEN - продукти за сгъстяване, уплътняване и повторен растеж на косата

 

Продуктите на Nanogen за сгъстяване са иновативна гама и достъпна грижа за косата и скалпа, специално разработена за изтънели и повредени коси. Те са обогатени с растежни фактори за насърчаване на растежа, спират косопада, подхранват косата и се грижат за здравето ѝ. Продуктите са подходящи за хора, ползващи миноксидилни препарати.

 

Науката зад фактори на растеж

VEGF или Съдово ендотелните фактори на растежа бъдещето при борбата с косопада, изтъняващата коса и алопецията.

Продуктите на Nanogen съдържат фактори на растеж, идентични с тези в човешкия организъм, които подпомагат скалпа в момента, в който човешкото тяло спре да произвежда тези фактори.

 

Ефекта на Nanogen VEGF

При сравняване на третирането с Миноксидил и Nanogen VEGF резултатите сочат, че продуктът на Nаnogen e по-ефективен в стимулирането растежа на косата. Повече от 237% по-бързо порастване на косата е демонстрирано в сравнение с Миноксидил 5%.

 

В края на цикъла на косата, както и преди косопада, може да се случи некроза  на някои клетки в региона на луковицата. Това е причината за лекото намаляване на дължината на косата. Грижата с Nanogen Фактор за растежа на косата позволява на косата да продължи да нараства със здравословна скорост. За разлика от миноксидил монотерапия, дължината на косъма започва да намалява от 9-ия ден, като посочва некрозата като причината за появата на косопад. Това показва, че Nanogen VEGF има по-продължителна преживяемост на косата и е по-ефективен, отколкото Миноксидил.

 

Ефекта на комбинираното лечение с Миноксидил 5% и Nanogen VEGF

Резултатът е 133% по-висок темп на растежа на косата от комбинираната грижа, отколкото третиране само с Миноксидил 5%. 

 

Проучванията доказват значима разликата в скоростта на растежа на косата между двете групи на третиране (р-стойност = 0,007). Допълващият ефект на Nanogen VEGF към лечението с миноксидил ясно се вижда. Но въпреки това, комбинацията не увеличава оцеляването на косата, както се очаква. 

 

Накратко изводите са:

- Nanogen косата растежен фактор грижа може значително да увеличи темпа на растеж на косата, до 237% повече от миноксидил монотерапия.

- Nanogen VEGF грижата удължава оцеляването на косата оцеляване и следователно може да предотврати или намали загубата на коса.

- Nanogen VEGF в комбинация с миноксидил може значително да увеличи темпа на растеж на косата с до 133% повече от миноксидил монотерапия.

 

Салонни продукти, предназначени за домашно ползване

Гамата продукти лесно и достъпно може да замести всички други продукти, които се ползват ежедневно, като не съдържат вредните съставки, които притесняват повечето хора.

 

- Не блокират порите на скалпа

- Дерматологично тествани

- Подходящи са за потребители на миноксидил

- Не съдържат SLS/SLES (сулфати)

- Не съдържат формалдехидни консерванти

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки