Силно изсветляваща трайна боя за коса с хиалуронова киселина Platinum 60 мл

  • Силно изсветляваща трайна боя за коса с хиалуронова киселина Platinum 60 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
11.48 лв
13.50 лв

Моля, изберете


*
*
*

Силно изсветляваща трайна боя за коса с хиалуронова киселина Platinum 60 мл 

Изключителната боя Platinum осигурява живи цветове, които не се променят и са максимално дълготрайни, благодарение на мощните активни съставки, които помагат на проникването на цвета. Боите Platinum съдържат фенил-триметикон в тяхната формула, който действа като омекотяващо и защитно средство, закрепяйки се към фибрите на косата и образувайки защитен слой, който изглажда косъма и го предпазва от външни агресори. Това прави косата ултра блестяща. Боите са изключително нежни към кожата на главата и предотвратяват усещането за парене.

Platinum включва хиалуронова киселина като една от най-ефективните активни съставки. Нейната основна полза е високите нива на хидратация, които носи на структурата на косата, компенсирайки отрицателните ефекти на слънцето, факторите на околната среда, агресивните терапии и други агресори. Благодарение на действието си, косата запазва хидратацията си и получава ефектен блестящ резултат. Хиалуроновата киселина осигурява по-здрав вид и прави косата по-устойчива и гъвкава.

Предимства:

1. Формула без PPD. PPD (p-фенилендиамин) са цветни пигменти, които са основната причина за създаване на алергични реакции.

2. До 100% покритие!

3. Има заздравяващ ефект, максимална хидратация и подхранване.

4. Екстремна мекота и анти-ейдж ефект върху косъма

5. Изключително дълготрайни, непроменящи се цветове, благодарение на съставката Crodaphos.

6. Ултра блясък!

Активни съставки:

Хиалуронова киселина - Това е киселина с високо молекулно тегло, която образува слой около всеки косъм, запечатвайки хидратацията вътре и предотвратявайки по-нататъшно увреждане.

Фенил-триметикон - Суровината от естествен произход (почва) и химически синтезирана, която действа като защитна бариера и дава невероятен блясък.

Polyquaternium - полимер, който подхранва и прави косата мека.

Цетримониев хлорид - кватернизирана молекула, която действа като интензивно средство за възстановяване и подхранване.

Symsitive - Естествена съставка, която успокоява кожата на главата и намалява раздразненията.

Crodaphos - органични молекули, получени от фосфолипиди, които поддържат проникването на цветните пигменти дълбоко в косата. Тези молекули са мазни, докато цветните пигменти са разтворими във вода и следователно водни. Затова молекулите на Crodaphos обгръщат цветните пигменти (като малка капка) и ги транспортират дълбоко в косата без загуба. Това означава, че пигментите не се измиват лесно както във формули без Crodaphos, защото те са проникнали дълбоко в косата

HIPLEX-Protein -  естествен растителен протеин, който подсилва молекулите на косата и предпазва косъма отвътре навън, като прави серните мостове по-еластични, така че да не се „счупят“.

Начин на употреба: Смесете боята и оксиданта в съотношение 1:2 (за 60 мл боя са необходими 120 мл оксидант). Нанесете боята на суха и неизмита коса. Времето за действие може да варира от 35 до 55 минути, в зависимост дали е първо боядисване на естествена коса, изсветляване, или освежаване на цвета на боядисана коса. 

Избор на оксидант:
Оксидант 9% – препоръчва се в повечето случаи и се използва, когато искате да изсветлите до три тона
Оксидант 12% – използва се при най-светлите нюанси, при много тъмен и труден за изсветляване корен и когато искате да изсветлите косата над 3 тона

* Можете да изберете, дали да закупите боята в комплект с еднократна доза ColorpHlex (Стъпка 1 - 3.75 мл и Стъпка 2 - 7.5 мл), с която ще заздравите косата и ще я предпазите от изтощаване по време на боядисване/изрусяване. 

Количеството от Стъпка 1, което ще ви бъде нужно за боята, вижте в схемата в описанието тук. 

*С всяка боя получавате подарък ръкавици за еднократна употреба.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.