ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

 ГРИЖА ЗА МИКРОБИОМА НА СКАЛПА С TEKNIA SCALP CARE OT LAKME

OLAPLEX

Traveling Stylist Kit

Система за предпазване и възстановяване на косата при боядисване

OLAPLEX

Traveling Stylist Kit

Система за предпазване и възстановяване на косата при боядисване

  • В наличност
  • Коментари (0)
  • Безплатна доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
  • Получавате 225 БОНУС ТОЧКИ
225.00 лв

За да се постигне различен цвят на косата по време на всяко боядисване или изрусяване, дисулфидните връзки в косъма се разрушават и реформират. Патентованата технология на OLAPLEX намалява уврежданията, като открива и възстановява счупени дисулфидни връзки по време на процеса. Когато се използва заедно, системата от две части Traveling Stylist Kit позволява да постигнете всеки цвят, без увреждане на косата.

Системата Travelling Stylist Kit стига за 30 приложения при средно дълга коса.

Какво включва?
- 1 бр. х 100 мл OLAPLEX Bond Multiplier №1
- 2 бр. 100 мл  OLAPLEX Bond Perfector №2
- 1 бр. дозиращ диспенсър

Bond Multiplier №1 – първата стъпка от системата на OLAPLEX, която предпазва косата по време на боядисване или изрусяване. Тя съдържа най-високата концентрация на патентована съставка Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, която работи на молекулярно ниво и се насочва директно към увредените дисулфидните връзки в косъма, за да ги заздрави. Работи отвътре навън, за да подобри трайно здравината на косъма, като открива единични сярно-водородни връзки и ги омрежва, за да образуват дисулфидни връзки, които възвръщат трайно здравината и силата на косата.

Bond Perfector №2 - втората стъпка от системата на OLAPLEX се прилага след боядисване или изрусяване, за да възстанови всички останали дисулфидни връзки, които не са били повторно свързани по време на първата стъпка от услугата. Може да се използва и самостоятелно като поддържаща терапия, за да осигури допълнителни възстановяване и защита.

Начин на употреба:

За защита на косата по време на боядисване или изрусяване: Смесете Bond Multiplier №1 директно с боята или изрусителя. Количеството се определя от количеството на боята или това на кичурите:

- за до 30 мл боя/изрусител, добавете 3.75 мл от Bond Multiplier №1;
- за повече от 30 мл боя/изрусител, добавете 7.5 мл от Bond Multiplier №1;

Нанесете върху косата и оставете да действа според инструкциите за употреба от боята. След това изплакнете обилно косата само с вода, не използвайте шампоан. Нанесете нужното количество от продукт No.2 Bond Perfector и разрешете. Оставете за 20-30 минути, след което изплакнете косата с шампоан и балсам.

За възстановяване на косата: Смесете 15 мл от Bond Multiplier №1 с 90 мл вода в дозиращия диспенсър. Използвайте приложения дозатор за измерване на необходимото количество от стъпка 1 на OLAPLEX. Нанесете от корените към краищата и оставете да подейства за около 5-10 минути.  Без да изплаквате, нанесете по дължините от Bond Perfector №2 и разрешете. Оставете да подейства за около 10 минути, след което измийте косата с шампоан и балсам.

Съставката, която промени всичко.
Известна като „изобретението“, съставката Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate позволява да достигнете нови висоти в боядисването и грижата за косата.  Патентованата активна съставка действа на молекулярно ниво - открива счупените връзки в косъма (причинени от боядисване или изрусяване, често използване на сешоари и преси, както и грубо разресване) и ги възстановява, възвръщайки оптималната здравина на косата.

Бъдеще чрез иновации от OLAPLEX.
Днес OLAPLEX е една от най-популярните марки за грижа за косата в света с над 100 световни патента. Чрез масов подход, марката бързо се превръща в световна сензация, проправяйки пътя за напълно нова категория грижа за косата, наречена „изграждане на връзки“. Независимо дали имате увредена коса от топлинни уреди или боядисване, имате къдрава коса или просто искате да предотвратите накъсване, патентованата активна съставка Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate  работи за възстановяване на повредени и счупени връзки на косата и ги укрепва на молекулярно ниво.

Коментари (0)

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Подобни продукти
ВСИЧКИ МАРКИ
Philip Kingsley
L'Alga
Kerastase
Macadamia Beauty
BioSilk
LAKME
Loreal Professionnel
Neuma
ECRU New York
Compagnia Del Colore
Oright
MKS Eco
Moroccanoil
Bosley
Mediceuticals
Ellwo
OLIOSETA
SuperPlex
Eprouvage
Ikoo
Napura
ApHogee
Dessata
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Chi
Redken
Alterna
Olaplex
Matrix
Linecure
Aglique
Rozober
Little Green
Biolage
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
Nanogen
ColorpHlex
MilkShake
Emma Hardie
Phyris
Beyond Glow
CBD Daily
Cocosolis
Uniq One
Beard Monkey
Wella Professionals
Ceriotti
Demeliss
Makeda Botanics
Marlique Mix
FOREO
Rohnson