Копринен серум за суха и изтощена коса CHI Keratin Silk Infusion 177 мл

  • Копринен серум за суха и изтощена коса CHI Keratin Silk Infusion 177 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
52.50 лв

Копринен серум без изплакване с кератин, масло от арган и жожоба CHI Keratin Silk Infusion

Подходящ за суха, изтощена и увредена коса, серумът е мощен подхранващ комплекс, който лекува и хидратира. Докато кератина доизгражда кутикулния слой, коприната прониква дълбоко в косъма, за да задържи влагата и заглади кутикулите.

Тази уникална смес значително подобрява еластичността, предпазва от бъдещо накъсване и същевременно осигурява интензивно хидратиране, което възстановява мекотата и лъскавината на косата. Обогатява увредената коса с мощна доза естествен кератин, за да доизгради кутикулния слой. Продуктът възстановява оптимланите нива на хидратация в косата с помощта на етеричните масла и силата на кератина за гладка и здраво изглеждаща коса.

При комбинирането на натуралната възстановяваща сила на кератина с масло от жожоба и арганово масло, се получава тази усъвършенствана комбинация, която подобрява значително еластичността, предпазва косата от накъсване и дава интензивно хидратиране, възстановявайки мекотата и лъскавината на косата.

Начин на употреба: Нанесете малко количество на дланите на ръцете. Втрийте равномерно по дължините и краищата на измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете, както обикновено.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.