Комплект за трайно изправяне Alfaparf Keratin Therapy Smoothing Kit

  • Комплект за трайно изправяне Alfaparf Keratin Therapy Smoothing Kit
  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
75.00 лв
Комплект за трайно изправяне Alfaparf Keratin Therapy Smoothing Kit
 
Кератинова грижа от ново поколение за възстановяване на химически третирана и увредена коса! Формулата е обогатена с кератин и морски колаген, благодарение на които косата възвръща естествената си мекота, здравина и блясък. Оставя косата изключително гладка и осигурява дълготрайно премахване на къдриците.
 
Комплектът съдържа:
 
- стъпка 1 - Дълбокопочистващ шампоан Deep Cleansing Shampoo 40 мл
 
- стъпка 2 - Изправящ флуид Smoothing Fluid Mousse 100 мл
 
- стъпка 4 - Рехидратираща маска Rehydrating Mask 40 мл
 
Начин на употреба: Нанесете стъпка 1 - дълбокопочистващ шампоан Deep Cleansing на влажна коса до образуване на пяна. Изплакнете обилно с вода и повторете. Изсушете косата и я разделете на 4 части.
След като поставите ръкавици, разклатете добре флакона от стъпка 2 и нанесете обилно количество от изправящия флуид Smoothing Fluid Mousse на всеки кичур. Не нанасяйте върху скалпа, а само върху дължините и краищата. Покрийте косата с найлонова шапка, затоплете със сешоар за 20 минути. Свалете шапката, оставете косата на стайна температура за 5 минути и изплакнете за 15 секунди при къса коса и 30 секунди при дълга.
Продължете със стъпка 4 - рехидратираща маска Rehydrating Mask. Нанесете по дължините и краищата на влажна коса и оставете да подейства за 5 минути. Изплакнете, изсушете и оформете косата с четка. Използвайте преса, загрята между 160 и 210 градуса, като последователно изправите всеки кичур между 6 и 9 пъти според типа коса.

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки