Комплект Dessata Minnie Mouse

  • Комплект Dessata Minnie Mouse
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
54.00 лв

Комплект Dessata Minnie Mouse

Най-известните мишлета в света бележат своята 90-годишнина през есента на 2018г. По този повод от Dessata пускат комплекта Minnie Mouse, който е направен с много любов и вдъхновение. 

Комплектът съдържа: 

Четка за разресване Dessata Minnie Mouse – Макси размер, подходящ за малки и големи. 440 "бодлички", разположени на 3 нива вършат своята работа като се промъкват измежду най-заплетените и гъсти коси. Без болка, без скубане и без напрежение! Четка Dessata е произведена от специален гел, който не създава статично електричество. Няма го неприятното наелектризиране на косата, която я кара да стърчи на всички посоки. С Dessata можете да бъдете спокойни! 

Крем за разресване без изплакване Dessata Minnie Mouse 150 мл – Интензивно подхранва косата, благодарение на специалната си форула, обогатена с растителни стволови клетки. Улеснява разресването и придава диамантен блясък и кадифена мекота. Подходящ за малки и големи фенове на Мики! Начин на употреба: Нанесете върху измита и подсушена коса. Не изплаквайте. 

Произведено в Испания. 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.