Ампула за растеж на косата NAPURA T|0 Anagen Post 1 бр. х 8 мл

  • Ампула за растеж на косата NAPURA T|0 Anagen Post 1 бр. х 8 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
9.60 лв

NAPURA T|0 Anagen Post - ампула за растеж на косата

Анагенната фаза при растежа на косата е когато има активност във фоликула на косъма, което е и причината за растежа на косата. По време на тази фаза, косата расте средно с 1 см. на месец и нейния жизнен цикъл е от 3 до 7 години. Измененията в анагенната фаза намаляват живота на косъма и затрудняват растежа, а косата расте слаба и тънка. Anagen Post е формулиран с цел да подобри живота на косъма. Продуктът съдържа Бифиген Редокс (Bifigen Rеdox ®), специална добавка за растеж на косата, създадена от Napura за стимулация и увеличаване активността на фоликулите. Това вещество е извлечено от Bifidobacterium Bifidum (пробиотична бактерия), която действа като помощник на нашето здраве.

Ревитализиращия ефект на Бифиген Редокс (Bifigen Rеdox ®) е подсилен от СОД (супероксид дисмутаза), ензим който оптимизира активността и защитните свойства на клетките, от които израства косата. Продуктът съдържа специфични растителни екстракти като женско биле, зелен чай, и хмел, които подсилват и ревитализират косата като я предпазват от инхибиращи растежа агенти. Anagen Post осигуряваподхранване на косата, което благоприятства естествения растеж и подобрява структурата на косъма.

- Добавка за растеж на косата

- Подобрява способността на косъма за израстване

- Удължава анагенната фаза

Начин на употреба: След измиване с шампоан,разклатете шишето, нанесете директно върху скалпа и нежно масажирайте. Оставете да подейства няколко минути, след което изсушете косата. Избягвайте контакт с очите и лигавицата.

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.