L'Alga

SEASHIELD CPR Instant Intensive Care Medium and Coarse Hair Serum

Термозащитен серум за незабавно интензивно молекулярно възстановяване на средно плътна коса 100 мл

  • Термозащитен серум за незабавно интензивно молекулярно възстановяване на средно плътна коса 100 мл
L'Alga

SEASHIELD CPR Instant Intensive Care Medium and Coarse Hair Serum

Термозащитен серум за незабавно интензивно молекулярно възстановяване на средно плътна коса 100 мл

  • В наличност
  • Коментари (0)
  • Безплатна доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
  • Получавате 105 БОНУС ТОЧКИ
105.60 лв
132.00 лв
Защитава | Попълва | Омекотява | Изглажда

Пептид 18 за молекулярно възстановяване. Технология от океана AlgaNord 5 ™.

Средно плътна и/или твърда коса.

Серум SEASHIELD осигурява висока и ефективна защита по време на термообработка, като предпазва косата от увреждане и изгаряне. Възвръща оптималните нива на хидратация в косъма и ги запазва за дълго. Насища косата с незаменими хранителни вещества, които попълват увредените участъци на косъма и ги възстановяват на молекулярно ниво. Придава копринена текстура на косата и изглажда стърчащите краища. Усъвършенстваната формула от последно поколение с пептид 18 и революционния комплекс AlgaNord 5 ™, в комбинация с хиалуронова киселина, сусамов протеин и 8 специални подхранващи агента, осигурява незабавно интензивно възстановяване на косата до най-дълбоките слоеве на косъма. Активира наново изграждането на вече счупените кератинови връзки, като по този начин драстично подобрява здравината, блясъка и мекотата на косата. Защитава цвета на боядисаната коса от избледняване.

Предимства:
✓ Защитава косата по време на термообработка
✓ Покрива косата с невидим филм, който предпазва от увреждане и изгаряне
✓ Попълва увредените участъци на косъма с незаменими хранителни вещества
✓ Възстановява косата на молекулярно ниво
✓ Осигурява оптимални нива на хидратация
✓ Омекотява дължините
✓ Изглажда стърчащите краища
✓ Придава огледален блясък
✓ Защитава кутикулата на косъма от бъдещи увреждания
✓ Придава на косата луксозна, копринена текстура
✓ Забавя процесите на стареене на косата
✓ Многократно улеснява оформянето на косата
✓ Защитава цвета на боядисаната коса от избледняване
✓ Не съдържа SLS и съставки от животински произход
✓ Подходяща за средно плътна и/или твърда коса, включително и къдрава

 

 

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ ЗА НЕНАДМИНАТИ РЕЗУЛТАТИ:

Молекулярно възстановяване с революционния пептид 18.

Пептидите са много ефективни, тъй като имат вериги от къси аминокиселини, които осигуряват повторно свързване на счупени кератинови нишки, като по този начин укрепват и поддържат еластичността на косата. Лесно проникват в космения фоликул и презапасяват градивните елементи, които правят косата здрава - протеини и колаген. Пептидите играят важна роля в незабавното възстановяване на косата, което осигурява серия CPR Instant Intensive Care, заради свойството си да подобряват оптималните нива на хидратация в косъма, да повишават здравината и по този начин намаляват цъфтящите краища и накъсването. Пептидите имат антиоксидантни свойства и помагат за защитата на косата от вредните въздействия на околната среда, UV лъчите и свободните радикали.

Пептид 18 е клиничен пробив, който осигурява молекулярно възстановяване на косата до нейното първоначално най-здраво състояние. Пептид 18 е базиран на биомиметика – наука, която изгражда естествената структура на кератиновите градивни елементи в косъма (аминокиселинни вериги). По същия начин биоактивният пептид 18 се разпознава като естествен от косата, което го прави революционна верига за повторно свързване на вече увредените части на косъма – без чакане! Не се отмива от вода или шампоан като традиционните свързващи агенти. Технология от бъдещето за възстановяване на косата още сега.

Доказана ефективност на комплекс AlgaNord 5TM - активен екстракт от алгае.

Комплекс AlgaNord 5TM използва активни екстракти от алгае. Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които му помагат да оцелее и процъфти, дори при много тежки условия. Когато тези адаптогени се използват правилно, те помагат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост, дори при екстремни условия.

Изпълнен с минерали, омега мастни киселини, витамини и хранителни микроелементи, комплекс AlgaNord 5TM доставя дълготрайно и интензивно подхранване, здравина и защита, както на скалпа, така и на косата. Това се осъществява благодарение на основни хранителни вещества с подобрени свойства на проникване в косъма.


Хиалуроновата киселина има изключително висока задържаща влагата способност.

Хиалуроновата киселина може да задържа до 1000 пъти своето собствено тегло във вода. Когато се приложи върху косата, помага за задържане на влагата и повишаване на хидратацията, което осигурява повече мекота, повече гладкост и повече управляемост. Поддържа правилния баланс на липиди и протеини за здрава коса. Предотвратява фриза и придава обем. Освен това, хиалуроновата киселина помага за хидратацията на лющещите се, сухи зони на скалпа.
Термоактивният сусамов протеин е от съществено значение, за да се гарантира мекотата, силата и здравината на косата.

Термоактивният сусамов протеин предпазва от увреждане по време на термообработка, като действа като защитна бариера. Предотвратява пресушаване, безжизненост и загуба на блясък. Сусамовият протеин стимулира растежа на косата, като подобрява кръвообращението в скалпа. По-доброто кръвоснабдяване осигурява по-добро доставяне на хранителни вещества и кислород до фоликулите на косъма, което е важно за здравия растеж на косата.специални подхранващи агента

8 специални подхранващи агента, които покриват различни нужди на косата. В резултат от синергичната формула на тези агенти, косата е добре хидратирана, без фриз и пристрастяващо мека. Многобройните подобряващи здравето на косата агенти, предотвратяват цъфтежа и разплитат дължините. Максимално улесняват разресването и оформянето.
Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Нанесете по дължините на влажна или суха коса. Не изплаквайте. Оформете косата по желание.


CPR Instant Intensive Care е революционна серия за незабавно интензивно възстановяване на косата – БЕЗ ЧАКАНЕ!

Усъвършенстваната интензивна серия CPR Instant Intensive Care е формулирана за незабавно възстановяване, подсилване и защита на косата.

РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ЧАКАНЕ: Косата веднага получава абсолютните ползи от CPR Instant Intensive Care: напълно заздравяване, мекота, гладкост и огледален блясък. В същото време всеки косъм е тотално защитен от бъдещи увреждания, причинени от: боядисване, изрусяване, термообработка, грубо разресване и агресори на околната среда.

Категоричен WOW ефект, който води до пристрастяване.

Каква е историята зад името на CPR Instant Intensive Care?

CPR (Cardiopulmonary Resuscitation) е спешна, животоспасяваща техника на сърдечен масаж, която се прилага при загуба на съзнание. Името на серията е CPR Instant Intensive Care, поради нейната близка до чудодейна способност да съживява безжизнената коса и да възстановява напълно съществуващите увреждания на косъма без чакане.

Но как продуктите CPR Instant Intensive Care дават незабавни резултати?

Формулата на CPR Instant Intensive Care е базирана на план за синтез на ефективен материал. Резултатът? Синергията между съставките в CPR Instant Intensive Care е толкова голяма, че комбинираният ефект осигурява продукти, които се грижат за косата и незабавно поправят всички увреждания. CPR Instant Intensive Care е шокова терапия за косата и скалпа, защото здравата коса започва от скалпа. Шоковата терапия засилва кръвообращението, като насърчава бързото възстановяване и незабавно започва пълна трансформация на косата.

За кой тип коса са подходящи продуктите CPR Instant Intensive Care?

Разработващият екип на L'Alga специално създаде CPR Instant Intensive Care за употреба от всеки тип коса, която има нужда от спешно възстановяване: плътна, средна, фина, къдрава, боядисана, изрусена, трайно изправена или накъдрена. Така че без значение в кой тип попада вашата коса, можете напълно да я трансформирате за нула време и да се радвате на най-копринената, мека и здрава коса в живота си.

Продуктите CPR Instant Intensive Care са:

Х Без синтетични оцветители и петрохимикали
Х Без фиталати, парабени, сол, ГМО и SLS/SLES
Х Без съставки от животински произход
✓ Нетоксични
✓ Подходящи за чувствителен скалп
✓ Безопасни за боядисани, трайно изправени или накъдрени коси
✓ Формулирани с парфюм, който съдържа естествени съставки, така че може да има промени в цвета на съдържанието с течение на времето. Това не оказва влияние върху ефективността на продуктите.
✓ С рециклируеми опаковки

Прочетете цялата информация

Коментари (0)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
LAKME
OLIOSETA
Kerastase
CHI
Macadamia Professional
O`right
NEUMA
Philip Kingsley
T-LAB
Mediceuticals
laCabine
Colorproof
MKS Eco
NOAH
Muran
Sendo
Bosley
ECRU New York
Dr. Pawpaw
Hairburst
Compagnia Del Colore
LOLA From Rio
IKOO
Climaplex
L'Oréal Professionnel
Contempora
Crescina
Dessata
K18
Permesse
Dyson
Touch Treat
MilkShake
I.N.O.
Platinum
Floreve Paris
ColorpHlex
Wella Professionals
Little Green
MAKEDA Botanics
Moroccanoil
BioSilk
Andreia Professional
Ellwo
Napura
Matrix
Olaplex
Rene Furterer
Redken
Bumble and bumble
EMERA Blue
ApHogee
Lanza
Label.m
Alfaparf
JOC
Alterna
Linecure
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Fillerina
Orofluido
Mi Amante
Joico
Phyto
Emma Hardie
PHYRIS
West Barn Co.
Be.Conscious
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
System Professional Diamond
Suga Buba
Shimani
Rebellious Colour
PaintGlow
Foreo
Uniq One
Beard Monkey
Man Alive
Biolage
La'dor
Tangle Teezer
Londa Professional
Ceriotti
Demeliss
Barbasol
Rohnson
Fromm
Marlique Mix
STAY Well
Holika Holika
Momopuri
Beauty of Joseon
A'pieu
Mitomo
Too Cool For School
Shangpree
Medi-Peel
Iren Shizen
Calinachi
MISSHA
Cosrx
Виж всички марки