• Термозащитен спрей екстрийм  125 мл Philip Kingsley Daily Damage Defence Extreme

Термозащитен спрей екстрийм 125 мл Philip Kingsley Daily Damage Defence Extreme

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
25.56 лв
26.90 лв

Термозащитен спрей екстрийм Philip Kingsley Daily Damage Defence Extreme

Продукт, специално формулиран за екстремно третирани, порьозни и коси от афро-карибски тип. Супер концентрираната формула помага за заздравяването и възстановяването на най-увредените зони от структурата на косата. Формулата без отмиване разплита и прави косата лесна за оформяне, като същевременно защитава от топлинно увреждане. Продуктът помага за контролиране на хвърчащите коси и статичното електричество, и подсилва блясъка, без да утежнява.

- Daily Damage Defence Extreme е специална формула с висока концентрация и интензивност срещу накъсване на косата и термозащита за предпазване от топлинна обработка.

- Daily Damage Defence Extreme е перфектното решение за защита и контрол на непокорната и твърда коса, както и за наранената от стилизиране под висока температура, перманентно агресивно боядисване, изсветляване или обезцветяване коса.

- Daily Damage Defence Extreme съдържа специални активни съставки като Кератин и растителни протеини за подхранване на косата от корена до върха, подпомагат укрепването и възстановяването на увредените зони на структурата на косата.

- Daily Damage Defence Extreme е формула без отмиване, която улеснява разресването и/или оформянето на непокорната коса като в същото време предпазва от вредите, които нанася изсушаването под висока температура. Спреят контролира наелектризирането и стърчащите краища и придава допълнителен блясък, без да утежнява косата.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Напръскайте в косата след измиване и грижа с подходящ шампоан и балсам Philip Kingsley. За по-тънки коси е препоръчително пестеливо да се нанася от средата към краищата. Не изплаквайте - разрешете косата и ползвайте желаните стилизанти Philip Kingsley.

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
*