• Термозащитен спрей с хайвер 125 мл Alterna Caviar Bond Repair

Термозащитен спрей с хайвер 125 мл Alterna Caviar Bond Repair

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
52.80 лв
66.00 лв

Формулиран с нова, патентована технология Caviar Bond Enforcing Technology за моментално възстановяване. Ефектът се запазва
повече от 10 измивания. Клинично доказано намалява увреждането и възстановява увредените, цъфтящи краища до 99 %.

Формула с изключително богата на витамини формула – A, C, B6, B12, E. Мигновено прониква дълбоко в косъма, за да му осигури максимална защита и интензивно възстановяване. Повишава здравината на косъма и осигурява мощна защита по време на стилизиране с термо уреди до 232 градуса. Феноменални резултати още след първото нанасяне – гладка, блестяща и защитена от бъдещи увреждания коса. Формулиран с уникалните Seasilk, Age Control, Enzymetherapy, UV & Color Hold комплекси за защита на цвета и забавяне процесите на стареене на косъма. 

CAVIAR BOND ENFORCING TECHNOLOGY - специално разработена за уплътняване на кутикула, който е увреден от
химически процедури или механическо третиране. Открива пукнатини и увредени участъци в повърхностите на
косъма, попълва ги и изглажда дължините.

Ключови съставки:

- Микро-протеинови блокчета: попълват увредените участъци в кутикулния слой на косите, реструктурират и укрепват косъма, за да се предотврати бъдещо увреждане.

- Age-control complex®: Бори се с всички фактори, причиняващи стареене – естествени, химически и фактори на околната среда.

- Екстракт от хайвер – Един от най-богатите източници на Омега-3 мастни киселини в света – изпълва косата с хидратация, еластичност и блясък.

- Витамин C – Доказан антиоксидант, който предпазва косата от увреждане.

- Цитокини – Подобряват микро-циркулацията и процеса на делене на клетката.

- Enzymetherapy®: Целенасочена система от ензими, осигуряваща проникването на хранителни вещества в косата и скалпа.

- Color Hold®: Изпълва косата с меланин на растителна основа, който осигурява най-високото възможно ниво на защита на цвета от избледняване, причинено от UVA/UVB лъчите, включително пълна защита от вредното влияние на изкуственото осветление.

- Seasilk®: Мощна комбинация от морски растения доставя изключителна хидратация и хранителни вещества на косата, възстановявайки я трайно.

Не съдържа: Парабени, Глутен, Фталати, Минерално масло, Парафин,ДЕА, ТЕА, Вазелин,ПАБА

Начин на употреба: Измийте и подсушете косата с кърпа. Затоплете малко количество в дланите и нанесете върху дължините на косата. Нанесете преди всички други стилизиращи продукти. 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*