The Hair Bible от Philip Kingsley на английски

  • The Hair Bible от Philip Kingsley на английски
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
43.00 лв

Световнопризнатият трихолог, чиито продукти са награждавани многократно за ефикасността си, събира своите знания и опит в „Библия за косата“.

С клиники в Лондон и Ню Йорк, както и списък от знаменитости, политици и дори кралски фамилии, потърсили помощта на признатия специалист, Филип Кингсли е утвърдено име в науката и козметиката за коса.

Книгата The Hair Bible е резултат на научен труд и опит, трупан в период на над 50 години. Тя е специализиран пътеводител за света на косата и предоставя знания и съвети на всеки читател, независимо от неговия пол, раса или възраст. С богатото си, задълбочено съдържание, тя се превръща в ценен, личен актив на всеки, заинтересован как да осигури най-подходящата грижа за своята коса.

Филип Кингсли обяснява в близо 30 отделни глави как да идентифицирате типа на вашата коса и да подберете подходящата козметика за нея. В книгата ще откриете и ценни съвети как да избегнете или сведете до минимум увреждането при третиране на косата чрез термообработка или химически процедури. Известният трихолог предоставя информация и за правилната употреба на четки, гребени, фиби и всякакъв вид аксесоари за грижа и стилизиране на косата. 

В книгата си той разглежда ежедневните проблеми на косата като изтощени краища и пърхот и обръща внимание на по-рядко срещани състояния като алергии и заболявания, свързани със скалпа, както и влиянието, което климатът оказва.
Не са пропуснати и най-малките. Специална част е посветена на грижата за бебешката и детската коса. А освен това ценното четиво включва информация за проблемите с косата и скалпа, които могат да се появят при бременност, напредване на възрастта, както и в следствие на приемане на лекарства и контрацептиви. 

Разбира се, Филип Кингсли не пропуска да разгледа проблем, който се оказва сериозно изпитание и пред двата пола – частичната или цялостната загуба на коса и възможните лечения. 

The Hair Bible e подробно ръководство за постигане и поддържане на здрава и сияйна коса.
Без значение дали вашата коса е повод за увереност и нещо, което искате да показвате или проблем, който се опитвате да криете и търсите решение, книгата на Филип Кингсли ще ви предостави задълбочена информация, на какво се дължи конкретният проблем и ще ви  предложи практични съвети, които да приложите веднага за бърза промяна. 

*Литература на английски език

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.