Трио ампули за защита при боядисване Lalga.SAFEGUARD х 7.5 мл

  • Трио ампули за защита при боядисване Lalga.SAFEGUARD х 7.5 мл
  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
60.53 лв
80.70 лв

Трио ампули за защита при боядисване Lalga.SAFEGUARD х 7.5 мл

Съдържа 3 броя х 7.5 мл ампули с алгае за защита при боядисване Lalga.SAFEGUARD

Защитават косата преди, по време и след химически процедури. Заздравяват повредените кератинови връзки след всяко третиране. Термо протектор осигурява по-силна, мека и здрава коса след всяка топлинна обработка. 

Ампулите осигуряват удължаване на резултатите, постигнати по време на химическа процедура. Защитават косата от ежедневните агресори на околната среда, които увреждат структурата на косъма и вътрешните кератинови връзки. Без постоянна защита, здравината, силата, блясъкът и мекотата на косата избледняват след 3-5 седмици. 
Грижата с Lalga SelfSafeGuard гарантира жизненост, здравина, блясък и мекота до следващата химическа процедура. 

Начин на употреба

За защита по време на боядисване и изрусяване:  Добавете една ампула  7.5 мл SelfSafeGuard към 50-60мл. оксидант и разбъркайте добре до получаването на еднородна смес. Добавете боята и продължете боядисването, като следвате инструкциите на опаковката. 

Като възстановяваща грижа: Измийте косата с шампоан Lalga. Добавете една ампула  7.5 мл SelfSafeGuard към обичайно използваното количество балсам или маска Lalga. Разнесете по цялата дължина и престойте около 10-15 минути. Изплакнете обилно с вода. 

Комплекс AlgaNord 5TM

Комплексът AlgaNord 5TM използва активни екстракти от алгае. Алгаето се адаптира към суровата обкръжаваща среда, като произвежда хранителни вещества, които ще му помогнат да оцелее и процъфти. Ако тези адаптогени се използват правилно, могат да помогнат на косата и скалпа да повишат своята здравина, устойчивост и жизненост дори при екстремни условия.

Необикновените съставки изискват изключителни методи за събиране. Различните видове алгае, използвани за специалния комплекс AlgaNord 5тм, се събират на ръка чрез традиционни методи, които са по-устойчиви и еко-съобразни. 

Lalga използва последните тенденции в биотехнологичното извличане, за да дестилира здравословните свойства на алгаето и да ги използва дo нейната крайна цел - защита и подмладяване на косата и скалпа.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.