Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Любов

 • Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Любов
 • Безплатна доставка
 • В наличност
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
76.80 лв
96.00 лв

Makeda Любов е дифузер за ароматерапия с уникален дизайн, който го превръща в акцент в интериора. Работи без нагряване, с ултразвукова технология на разпръскване на етеричните масла във формата на фина пара.

Пречиства и овлажнява въздуха , ароматизира и неутрализира неприятните миризми. Внася усещане за хармония, баланс и здравословна среда, стимулира сетивата, подобрява настроението и концентрацията.

Нежните пари разпръскват етеричните масла във въздуха с умерен интензитет без да предизвикват дразнение дори при висока чувствителност към аромати. Добавянето на няколко капки етерично масло във водния резервоар на уреда води до релаксиращо и успокояващо действие.

Има 4 режима на работа 1H / 3H / 6H / непрекъснат режим. Натиснете бутона "MIST" за 3 секунди, един звуков сигнал за силна мъгла, два сигнала за слаба мъгла. Излъчва мека LED светлина, която създава романтична и успокояваща обстановка. Разполага с автоматично изключване при намаляване на нивото на водата в резервоара. Изключително тих и безопасен за употреба, подходящ за всички стаи включително и детската.

Дифузерът Makeda Любов може да се използва и като ефектна нощна лампа, феерията от цветове ще превърне стаята във вълшебно царство. Има капацитет на водния резервоар 300мл и е подходящ за помещения от 10 до 40 кв.м.

Ароматерапията с етерични масла оказва благотворно влияние върху редица психологически и физически неразположения, спомага за баланса на ума и тялото, стимулира положителната перспектива и подобрява съня.

Допълнителни действия:

 • Облекчаване на алергии
 • Облекчаване на болка
 • Подобрено дишане
 • Подсилена имунна система
 • Релаксация на ума и тялото
 • Хидратация на кожата
 • Освежаване на въздуха

Дифузерите MAKEDA са ултразвукови и изработени от BPA free/PP пластмаса. Защо е важно това? Ултразвуковите дифузери не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват етеричните масла. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества. Ултразвуковите вибрации се излъчват от диск, който декомпозира етеричното масло и водата на фина мъгла от микро частици, които после вдишваме. Етеричните масла са силно летливи и молекулите им са изключително малки, като някои от тях имат способността да преминават през или разтварят пластмасата. За да се избегне преминаването на нежелани вредни вещества от пластмасата в етеричното масло и съответно във въздуха, който дишаме, е добре дифузерът да е изработен от пластмаса, която е обозначена със знака BPA free или PP. 

Дуфузерът може да се използва само с вода като овлажнител за въздух, с добавено етерично масло като ароматерапевтичен уред или включен самостоятелно като нощна лампа. 

 

Ултразвуков дифузер

Makeda Любов

Модел

3D-005

Размер

165х160 мм

Волтаж

DC 24V/0.65A

Консумация на електричество

12W

Капацитет на резервоара

300мл

Обхват на площ

10-40 кв.м

Материал

ABS/ Стъкло/PC/PP

Тегло

400 гр

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.