Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Дзен Dark

 • Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Дзен Dark
 • Безплатна доставка
 • В наличност
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
78.40 лв
98.00 лв

Ултразвуков дифузер Дзен с мултифункционално приложение и футуристичен дизайн. Разпръсква етеричните масла без нагряване, като фина мъгла и овлажнява въздуха.  

Дзен внася усещане за хармония и здравословна среда като стимулира сетивата, подобрява настроението и концентрацията. Пречиства въздуха, неутрализира неприятните миризми и ароматизира. Благодарение на иновативна технология за освобождаване на етеричните масла като нежна мъгла, благоуханието е с умерен интензитет и не предизвиква дразнение.

Изключително тихият режим на работа осигурява романтична и успокояваща обстановка, която ще стимулира пълноценна релаксация. Разполага с режим за самоизключване, което го прави безопасен за употреба, подходящ за всички помещения включително и детската стая.  

Създава спокойна и балансирана атмосфера по време на почивка вкъщи, сън, спа ритуали и йога практики. Изберете интензитета на мъглата и яркостта на светлината, с едно натискане парата е лека и нежна , с две натискания се усилва и става по-интензивна. 7 LED светлини, които могат да преливат в хармония за визуална стимулация или да изберет един цвят според настроението. 

Удобен и практичен и за офиса, където ще внесе баланс в работната среда. Подходящ за помещения от 20 до 60 кв.м. Разполага с голям капацитет на водния резервоар, 600мл за работа в продължение на 8 часа.

Ароматерапията с етерични масла оказва благотворно влияние върху редица психологически и физически неразположения, спомага за баланса на ума и тялото, стимулира положителната перспектива и подобрява съня.

Допълнителни действия:

 • Облекчаване на алергии
 • Облекчаване на болка
 • Подобрено дишане
 • Подсилена имунна система
 • Релаксация на ума и тялото
 • Хидратация на кожата
 • Освежаване на въздуха

Дифузерите Makeda са ултразвукови и изработени от BPA free/PP пластмаса. Защо е важно това? Ултразвуковите дифузери не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват етеричните масла. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества. Ултразвуковите вибрации се излъчват от диск, който декомпозира етеричното масло и водата на фина мъгла от микро частици, които после вдишваме. Етеричните масла са силно летливи и молекулите им са изключително малки, като някои от тях имат способността да преминават през или разтварят пластмасата. За да се избегне преминаването на нежелани вредни вещества от пластмасата в етеричното масло и съответно във въздуха, който дишаме, е добре дифузерът да е изработен от пластмаса, която е обозначена със знака BPA free или PP.

Ултразвуков дифузер

Дзен Dark

Размер

190х200 мм

Волтаж

DC 24V/0.65A

Консумация на електричество

9W

Капацитет на резервоара

600мл

Обхват на площ

20-60 кв.м

Материал

PP/ ABS

Тегло

660 гр

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.