Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Приказка

 • Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Приказка
 • Безплатна доставка
 • В наличност
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
72.00 лв
90.00 лв

Makeda Приказка е ултразвуков дифузер за ароматерапия с красив дизайн и мултифункционално приложение. Пречиства и овлажнява въздуха , неутрализира неприятните миризми и нежно ароматизира като добавите няколко капки етерично масло. Доставя усещане за хармония, баланс и здравословна среда, стимулира сетивата, подобрява настроението и концентрацията.Създава атмосфера на спокойствие и позитивизъм, благодарение на вдъхновяващата визуална хармония със 7 LED светлини, които могат да се настроят да преливат или да се избере само един нюанс според настроението.

Разпръсква етеричните масла без нагряване, с ултразвукова технология , във вид на много фина мъгла. Изключително компактен, тих и приятен . Разполага с функция за самоизключване, което го прави безопасен за употреба. Може да се използва и като ефектна нощна лампа, феерията от цветове ще превърне стаята във вълшебно царство. Има капацитет на водния резервоар 100мл и е подходящ за помещения от 10 до 30 кв.м.

Добавянето на няколко капки етерично масло във водния резервоар на уреда води до балансиращо и успокояващо действие. Ароматерапията спомага за релаксирането на ума и тялото, има благотворен ефект върху редица душевни и физически неразположения.

Допълнителни действия:

 • Облекчаване на алергии
 • Облекчаване на болка
 • Подобрено дишане
 • Подсилена имунна система
 • Релаксация на ума и тялото
 • Хидратация на кожата
 • Освежаване на въздуха

Дифузерите MAKEDA са ултразвукови и изработени от BPA free/PP пластмаса. Защо е важно това? Ултразвуковите дифузери не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват етеричните масла. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества. Ултразвуковите вибрации се излъчват от диск, който декомпозира етеричното масло и водата на фина мъгла от микро частици, които после вдишваме. Етеричните масла са силно летливи и молекулите им са изключително малки, като някои от тях имат способността да преминават през или разтварят пластмасата. За да се избегне преминаването на нежелани вредни вещества от пластмасата в етеричното масло и съответно във въздуха, който дишаме, е добре дифузерът да е изработен от пластмаса, която е обозначена със знака BPA free или PP.

Дуфузерът може да се използва само с вода като овлажнител за въздух, с добавено етерично масло като ароматерапевтичен уред или включен самостоятелно като нощна лампа. 

Ултразвуков Стъклен Дифузер

Makeda Приказка

Модел

3D-003

Размер

135х165 мм

Волтаж

DC 24V/0.65A

Консумация на електричество

12W

Продължителност на работа

3-6h

Обем на мъглата

15-20мл

Капацитет на резервоара

100мл

Обхват на площ

10-30 кв.м

Материал

PP / ABS/ Стъкло

Тегло

500 гр

 

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.