Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Северна Гора

 • Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Северна Гора
 • Безплатна доставка
 • В наличност
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
63.20 лв
79.00 лв

Доставете си часове на комфорт и баланс в дома с ултразвуков дифузер Makeda Северна Гора. Мултифункционалното му приложение включва овлажняване и пречистване на въздуха и  разпръскване на етерични масла за по-здравословна и хармонична среда. 

Красивият дизайн ще добави скандинавски акцент в интериора, а технологията за фино дифузиране на етеричните масла под формата на деликатна водна пара, изпълва средата с нежното благоухание и създава романтична и успокояваща обстановка. Спомага и за прочистването на въздуха от бактерии и прах.

Умереният интензитет на парата гарантира по-голяма толерантност дори при хора с чувствителност към аромати. Визуалният ефект се състои от 7 цветни LED светлини, които преливат в хармония. Има два режима на работа, като можете да избирате между по-лека и по-силна пара. Фунцията за автоматично спиране го прави напълно безопасен за употреба. Работи  безшумно и тихо и можете да го оставите включен и по време на сън. Подходящ за всички стаи, включително и детската.

Релаксира сетивата и носи вдъхновение. Допринася за успокояване на нервната система след натоварен ден. Чудесно решение и за офиса където балансира работната среда и отключва вдъхновение и креативност. Неутрализира неприятните миризми и бактерии във въздуха  и създава хармония и позитивно настроение. Има капацитет на водния резервоар 100мл и е подходящ за помещения от 11 до 20 кв.м.

 

Ароматерапията у дома носи редица ползи за душевното и физическо здраве, сред които:

 • Облекчаване на алергии
 • Облекчаване на болка
 • Подобрено дишане
 • Подсилена имунна система
 • Релаксация на ума и тялото
 • Хидратация на кожата
 • Подобрение на съня
 • Освежаване на въздуха

Дифузерите MAKEDA са ултразвукови и изработени от BPA free/PP пластмаса. Защо е важно това? Ултразвуковите дифузери не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват етеричните масла. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества. Ултразвуковите вибрации се излъчват от диск, който декомпозира етеричното масло и водата на фина мъгла от микро частици, които после вдишваме. Етеричните масла са силно летливи и молекулите им са изключително малки, като някои от тях имат способността да преминават през или разтварят пластмасата. За да се избегне преминаването на нежелани вредни вещества от пластмасата в етеричното масло и съответно във въздуха, който дишаме, е добре дифузерът да е изработен от пластмаса, която е обозначена със знака BPA free или PP. 

Дуфузерът може да се използва само с вода като овлажнител за въздух, с добавено етерично масло като ароматерапевтичен уред или включен самостоятелно като нощна лампа. 

Ултразвуков Дифузер

Северна Гора

Светлина

LED 7 цвята

Размер

150х190 мм

Волтаж

24V

Консумация на електричество

14W

Капацитет на резервоара

100мл

Обхват на площ

11-20 кв.м

Материал

ABS/ Стъкло/PC/PP

Ниво на шум

<36db

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.