Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Вълшебство

 • Ултразвуков дифузер за ароматерапия Makeda Вълшебство
 • Безплатна доставка
 • В наличност
 • 100% оригинален продукт
 • Експресна доставка
 • От официалния вносител за България
72.00 лв
90.00 лв

Дифузерът Makeda Вълшебство комбинира ароматерапевтично действие с визуално вдъхновение. Работи с ултразвукова технология, която изпарява добавените етеричните масла без нагряване, като фин воал мъгла. Овлажнява и пречиства въздуха, неутрализира неприятните миризми и ароматизира. Възстановява усещането за  хармония и баланс и облекчава стреса и напрежението. Има няколко режима на светлина и сила на дифузиране.

Цветната 3Д феерия подобрява настроението и стимулира позитивни емоции. Насладете се на преливаща хармония от 7 цвята с едно натискане на бутона за светлина, или натиснете два пъти, за да изберете един любим. Регулирайте парата с едно натискане за по-деликатна мъгла и две натискания за по-интензивна. Създава обстановка на спокойствие и мечтателност, която допринася за душевния баланс. Атрактивен акцент за всеки интериор, който може да се използва и самостоятелно като нощна лампа, която ще превърне стаята във вълшебно царство.

Благодарение на ниската честота на работа под 30 децибела, можете да оставите дифузерът да работи и по време на сън. Разполага с функция за самоизключване при намаляване на водата, което го прави безопасен за употреба във всички стаи, включително и детската. Има капацитет на водния резервоар 100мл и е подходящ за помещения от 10 до 30 кв.м

Ароматерапията с етерични масла оказва благотворно влияние върху редица психологически и физически неразположения, спомага за баланса на ума и тялото, стимулира положителната перспектива и подобрява съня.

Допълнителни действия:

 • Облекчаване на алергии
 • Облекчаване на болка
 • Подобрено дишане
 • Подсилена имунна система
 • Релаксация на ума и тялото
 • Хидратация на кожата
 • Освежаване на въздуха

Дифузерите MAKEDA са ултразвукови и изработени от BPA free/PP пластмаса. Защо е важно това? Ултразвуковите дифузери не използват топлина и не увреждат етеричното масло, както тези, които нагряват етеричните масла. Топлинната обработка драстично намалява техните терапевтични качества. Ултразвуковите вибрации се излъчват от диск, който декомпозира етеричното масло и водата на фина мъгла от микро частици, които после вдишваме. Етеричните масла са силно летливи и молекулите им са изключително малки, като някои от тях имат способността да преминават през или разтварят пластмасата. За да се избегне преминаването на нежелани вредни вещества от пластмасата в етеричното масло и съответно във въздуха, който дишаме, е добре дифузерът да е изработен от пластмаса, която е обозначена със знака BPA free или PP. 

Дуфузерът може да се използва само с вода като овлажнител за въздух, с добавено етерично масло като ароматерапевтичен уред или включен самостоятелно като нощна лампа. 

Ултразвуков Стъклен Дифузер

Makeda Вълшебство

Модел

3D-009

Размер

165х160 мм

Волтаж

DC 24V/0.65A

Консумация на електричество

12W

Капацитет на резервоара

100мл

Обхват на площ

10-30 кв.м

Материал

ABS/ Стъкло/PC/PP

Тегло

600 гр

 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.