Ултразвуков преносим овлажнител за въздух с USB MAKEDA Botanics FREEDOM 300 мл

  • Ултразвуков преносим овлажнител за въздух с USB MAKEDA Botanics FREEDOM 300 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
30.40 лв
38.00 лв

Ултразвуковият овлажнител разпределя студена мъгла във въздуха и улеснява свободното дишане, така че да имате пълноценен сън. Този компактен ултразвуков овлажнител превръща всяка стая в успокояващо кътче. Работи без шум, без риск от изгаряния и е подходящ за използване във всяка стая, включително и  детската.  
Редовното използване на овлажнител за въздух води до облекчаване на симптомите на кашлица и настинка, както и сухота на дихателните пътища, очите и кожата. Оптималната влажност на въздуха намалява живота на грипните вируси.

Oвлажнителят за въздух FREEDOM използва йонизираща технология, която създава водна па̀ра, богата на отрицателно заредени йони, които неутрализират патогенните бактерии и прахта и по този начин допринасят за по-чистата и здравословна среда около нас.
Разполага с памучен тампон, който служи като филтър и спомага за дифузията на водата. В комплекта има и 1 бр. резервен тампон. 

Компактният овлажнител FREEDOM е идеален за всяка стая:
✓ Предотвратява образуването на бактерии и мухъл 
✓ Разпръсква студена мъгла, което предпазва от изгаряния
✓ Има 300 мл. резервоар за вода, който е достатъчен за поне 6 часа работа
✓ Препоръчва се за стаи до 30 м²
✓ Оптимално подаване на пара чрез регулиране и регулируем накрайник за пръскане
✓ Консумирана мощност: 1.5-2 W

Защо да овлажнявате въздуха?

Превенция: През зимата въздухът в помещенията може да е по-сух, заради изкуствено отопление и студен въздух. Това може да ви направи по-податливи на зимните вируси и настинки. Овлажняването на въздуха, който дишате, предпазва гърлото и носната кухина от сухота.
Сезонът за кашлиците и настинките: Оптималната влажност на въздуха позволява свободно дишане и гарантира по-пълноценен и спокоен сън.
Намалена преживяемост на вирусите: Постоянната влажност на въздуха от 40-60% може да намали живота на вирусите. С овлажнител за въздух е по-малко вероятно вирусите да се разпространят в членовете на вашето семейство.

Начин на употреба: Напълнете 300 мл минерална или дестилирана вода в резервоара на овлажнителя. Включете USB-то и натиснете сензорния бутон за старт от горната страна на овлажнителя.

*Овлажнителите за въздух се използват само с вода, без добавени етерични масла.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.