Marrakesh е вече MKS Eco

Универсален серум за проблемен скалп Kerastase Potentialiste 90 мл

  • Безплатна доставка
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
65.60 лв
82.00 лв

След 20 години изследвания в Kérastase можем да заключим, че здравият скалп е ключът към оптималното състояние и красота на косата.

Микробиомът е полезна екосистема от живи бактерии и гъбички, които естествено присъстват на повърхността на скалпа ви. Наследен от раждането ви, той е напълно уникален, точно като пръстовите отпечатъци. Последните изследвания показват, че състоянието на микробиома на скалпа играе голяма роля за неговото здраве и способност да поддържа косата красива.

Когато микробиомът е в баланс, скалпът се обновява и лекува сам. Когато не е в оптималното си здравословно състояние, може да причини прекомерен дискомфорт и редица проблеми с кожата на главата. Микробиомът е вашият постоянен спътник в търсенето на здрав скалп!

Представяме ви първия универсален серум за небалансиран скалп от Kerastase! 

Вкоренен в науката за микробиома, той е предназначен да поддържа трилиони микроорганизми, които поддържат оптимално функциониране на скалпа и различните му функции. Това е революционното решение за нашето дългогодишно вярване, че косата може да достигне пълния си потенциал само с балансирана основа при оптимално здраве на скалпа.

Какви резултати можете да очаквате, като включите Potentialiste в рутинната си грижа за косата:
- Незабавен ефект: незабавно успокояващо, охлаждащо усещане
- След 1 седмица: предпазва от прекомерно омазняване в корените и насърчава хидратацията на скалпа.
- След 3 седмици: насърчава обновяването на скалпа, поддържа пълния потенциал на косата.

Potentialiste е оптималният щит на скалпа, защитаващ се от външни агресори, които застрашават баланса на скалпа. Използван ежедневно, този усъвършенстван серум предлага незабавен охлаждащ комфорт, насърчавайки здравето на корените и баланса на скалпа с течение на времето. Поддържайки по-голямата част от микробиотата на скалпа, той създава идеалната среда за силна, здрава и красива коса.

✓ 80% здрав скалп
✓ 78% хидратиран скалп
✓ 78% ревитализиран скалп

 

Ароматът Potentialiste е моментално успокояващ и вдъхновяващ. Прясно узрели круши, подсилени от цитрусови нотки, намират своето място в букет от роза и фрезия, подкрепен от топла основа от пачули и кехлибар.

- Връхни нотки: цитрусови плодове, лимоново масло и круша
- Сърдечни нотки: роза, портокал и фрезия
- Базови нотки: пачули и кехлибар

Начин на употреба: Използвайте веднъж дневно (сутрин или вечер) в продължение на три седмици. Нанесете върху сух или подсушен с кърпа скалп около 3 пипети, като предварително разделите косата на секции. Не изплаквайте.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки

Експресна поръчка без добавяне в кошницата

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.