• Възстановяващ и подхранващ комплект за коса Brave New Hair Candy Set

Възстановяващ и подхранващ комплект за коса Brave New Hair Candy Set

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
49.90 лв

Експресна поръчка без добавяне в количката

Попълни само 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Възстановяващ и подхранващ комплект за коса Brave New Hair Candy Set

Какво съдържа комплектът?

  1. BRAVE PLEX Technology сладки ампули 6 бр./ 10 мл. 
  2. Подхранващо “сладко” за коса с  масла от Малини, Червени боровинки, Касис, Смокиня и Синя Слива. 
  3. Brave New Hair четка за разресване под душа.

 

BRAVE PLEX Technology сладки ампули: дълбоко възстановяващ продукт на базата на глюкоза, създаден за действие на молекулно ниво. Действат в дълбочина и създават нови молекулни връзки, които укрепват кератиновата структура дълбоко в косата. Оптимизира вече съществуващите молекулни връзки в косъма. Повишава здравината на косъма до пълното му възстановяване. Три пъти намалява увреждането при химично третиране. Редуцира накъсването и улеснява оформянето на косата в прическа.

Подхранващо “сладко” за коса  с масла от Малини, Червени боровинки, Касис, Смокиня и Синя Слива.  Подсилва ефекта на ампулите, като ги затваря в косата и удължава действието им. Уплътнява косата и я прави устойчива на външни влияния. Придава огледален блясък и копринена мекота. Подхранва и придава плътност на всяка фибра без утежняване. Предпазва косата от образуване на двойни връхчета. 

Brave New Hair четка за разресване под душа. Не некъсва косата при разресване на мокра и суха коса. Спомага равномерното разнасяне на подхранващото “сладко” за коса. За по-икономично използване на продуктите от терапията.

Продуктите са БЕЗ съдържание на: Сулфати, добавена сол ,Парафин, Силикони

Начин на употреба:

При боядисване/обезцветяване:

Пригответе сместа от боя или обезцветител и оксидант. Добавете 5 мл (половин ампула) от сладките ампули и разбъркайте до образуване на хомогенна смес. Продължете с боядисването/обезцветяването, както е описано в инструкциите за употреба на боята или обезцветителя. Продуктът не влияе на процеса на боядисване/обезцветяване. След изтичането на определеното от инструкцията на боята/обезцветителя време, изплакнете косата до пълното отмиване на продукта. Поставете 5 мл (другата половина от ампулата) върху косата. След това без да отмивате ампулата нанесете подхранващото “сладко” за коса по целите дължини с помощта на четката за разресване в комплекта. Изчакайте 10 минути и изплакнете продукта.

За подхранване и възстановяване:

След измиване на косата с подходящ шампоан, попийте водата от косата с помощта на кърпа. Нанесете съдържанието на една от от сладките ампули по дължините на косата. Без да отмивате ампулата нанесете подхранващото “сладко” за коса с помощта на четката за разресване в комплекта. Изчакайте 10 минути и изплакнете продукта.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*