• Възстановяваща маска за суха коса 117 мл CHI Olive Organics Treatment Masque

Възстановяваща маска за суха коса 117 мл CHI Olive Organics Treatment Masque

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
32.00 лв

Възстановяваща маска за суха коса 117 мл CHI Olive Organics Treatment Masque

Маската е подходяща за суха, увредена, боядисана и изтощена коса. Осигурява максимални нива на влага в косъма. Маслиновото масло заедно със сертифицираните органични съставки помагат да се предотвратят цъфтенето и накъсването на краищата, като укрепва и възстановява увредените участъци. 

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Оставете да подейства 3-5 минути и изплакнете. За по-интензивна грижа оставете 5-10 минути.

CHI Olive Organics е предназначена да се погрижи за здравето и красотата на косата,  с помощта на силата на сертифицираното органично маслиново масло и растителни съставки. Чисти и богати на антиоксиданти, маслините помагат за укрепване на косата като предпазват от увреждане. Уникалната смес от ботанически съставки предотвратява цъфтенето на краищата. Тази пълна гама продукти е предназначена да поддържа здравословното състояние чрез правилния баланс на хранителни вещества, от които се нуждаят косата и кожата.

Какво е специалното?

 Маслиновото масло помага за поддържане на идеална влага в сухите коса и кожа, като осигурява меки, копринени резултати. Антиоксидантните свойства помагат за предпазване на косата от увреждане, спомагайки за укрепване и поддържане на косъма в оптимално състояние.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ

Сертифицирано органично маслиново масло

Превъзходно хидратиращо средство, което има способността да проникне дълбоко в косата, позволявайки задържане на влагата. Маслото, извлечено от студено пресованите маслини, е богато на хранителни вещества, което помага да се запази жизнеността на косата, докато антиоксидантите спомагат за укрепване на косата чрез защита срещу увреждане.

Смес от сертифицирани органични ботанически продукти

Уникална комбинация от растителни продукти, които помагат за предотвратяване на цъфтежите и накъсването на  косата. Тази смес се състои от цветя от невен, лайка, корен от черен орех, краставица, зелен чай и маракуя.

 

 

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*