Открийте серия ARGAN OIL на LAKME

Възстановяващи ампули Mi Amante Emergency Room Ampоules 6х10 мл

  • Възстановяващи ампули Mi Amante Emergency Room Ampоules 6х10 мл
  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
36.00 лв

Ампулите Mi Amante Emergency Room Ampоules имат силно възстановяващо действие. Иновативната патентована съставка прониква дълбоко в структурата на косъма и действа вътре в него. Стимулира създаването на водородни и йонни връзки, възстановява здравината на косата и възвръща нейната жизненост. Косата e подсилена, мека и блестяща.

Начин на употреба: Нанесете една ампула върху измита и леко подсушена коса и оставете да действа 1 минути. Без да изплаквате косата нанесете маска за коса Emergency Room и изчакайте още 5 до 10 минути. Изплакнете обилно с вода.

При боядисване или обезцеветяване: Добавете 5 мл. Mi Amante Emergency Room Ampоules в сместа от боя или обезцветител и разбъркайте. Използвайте боята, както е описано в инструкциите и изплакнете обилно с вода.

Mi Amante Emergency Room Hair Therapy е иновативна система за цялостно възстановяване на косата. Възстановява косата от увреждания получени след термична или химична обработка. Продуктите от тази серия не съдържат сулфати, силикони, парафин, добавена сол и продукти от животински произход.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки