• Витамини за красива кожа DERMERA Skin Vitamins 60 бр.

Витамини за красива кожа DERMERA Skin Vitamins 60 бр.

  • В наличност
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
24.00 лв
60.00 лв

Дайте на кожата си всичко, от което се нуждае, с витамините DERMERA Skin Vitamins. Формулирани с биоактивни витамини, минерали и изключителния комплекс DERMALSANA®, мощна комбинация от стимулиращи кожата фитосерамиди, възстановителен астаксантин и CoQ10. Всяка съставка на витамините има определена роля за една по-гладка, нежна и здрава кожа.

Състав: аскорбинова киселина (витамин С), DL-алфа токоферилацетат (витамин Е), биотин, калциев карбонат (калций), белтъчен протеин (основни аминокиселини: левцин, лизин, фенилаланин, валин, изолевцин, треонин, метионин) , Хвощ, CoQ10, серамид, астаксантин.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно с достатъчно вода, след хранене.

DERMALSANA® COMPLEX

Основната съставка във витамините DERMERA се нарича DERMALSANA® Complex.

 

Фитосерамидът  помага да се осигури перфектно състояние на кожата. Серамидите съставляват 50% от липидите в епидермиса на кожата. Повишената загуба на вода и дисфункцията на бариерата на кожата са свързани с намаляването на количеството на серамидите в епидермиса. Известно е, че сухата кожа е по-податлива на появата на бръчки.

Астаксантинът е каротеноид и мощен антиоксидант, който спомага за намаляване на появата на бръчки и изглажда текстурата на кожата, намалява появата на старчески петна, повишава еластичността и хидратацията.

CoQ10 е мощен антиоксидант, който естествено присъства в епидермиса и играе основна роля в кожните клетки.

Екстрактът от хвощ е богат на силициев диоксид, който е важен за оптималния синтез на колаген.

Белтъченият протеин  осигурява 18 основни аминокиселини, градивните елементи на кожата. Те включват: изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, валин, тирозин, серин, пролин, хидроксипролин, хидроксилизин, хистидин, глицин, глумова киселина, аспарагинова киселина, аргинин и аланин.

МСМ е естествено срещащо се сярно съединение, което се среща в много от храните, които ядем. Сярата е основен компонент на цистинните връзки, които присъстват в кожата.

 

Здравата кожа процъфтява върху здраво тяло. Витамините и минералите са от решаващо значение за поддържането на телата ни в оптимално състояние, независимо дали се извличат от храната или от добавки. Те играят важна роля в добрия метаболизъм и имунната система, които също са ключови фактори за поддържането на здрава кожа.

 

Витамин С (аскорбинова киселина) е антиоксидант, който спомага за поддържане на здравето на кожата и косата, като подобрява имунната система на клетъчно ниво. Той също помага на тялото да абсорбира желязо и да поддържа здрава тъкан чрез стимулиране  по-бързото зарастване на рани. Човешкото тяло не произвежда естествено витамин С, затова е от съществено значение за нашето здраве да си добавяме достатъчно от него чрез промяна на нашето хранително меню или включване на добавки.

 

Витамин B7 (биотин / D-биотин) е основен микронутриент за поддържане на нормална регенерация и развитие на кожата. Този витамин допринася за метаболизма на протеини и въглехидрати и подпомага производството на хормони.

 

Витамин Е е антиоксидант, който помага при процесите свързани с колаген и липиди, които имат отношение към процеса на стареене на кожата. Витамините E & C действат синергично за борба с появата на UV щети.

 

Калцият (Калциев карбонат) е от решаващо значение за цялостното здраве и уелнес, тъй като играе основна роля в развитието на здрави клетки в тялото.

Все още няма оставени коментари. Сподели първи своите впечатления.

*
*