Система за предпазване на косата при боядисване и изрусяване ColorpHlex

  • Система за предпазване на косата при боядисване и изрусяване ColorpHlex
  • Безплатна доставка
  • Очакваме доставка
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
99.00 лв
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.
ColorpHlex - бъдещето на здравата коса!
 
ColorpHlex - революционна технология за възстановяване на косата и предотвратяване на изтощаването ѝ по време на боядисване и изрусяване!
 
ColorpHlex може да се използва едновременно като:
 
* Защита на косата при боядисване
* Възстановяваща грижа по време на и след трайно къдрене и изправяне
* Възстановяваща грижа за силно изтощена коса
 
Обичате промените и често боядисвате, изрусявате и обезцветявате косата си? Не спирайте да го правите, а просто сложете край на изтощаването й! Ако се питате дали е възможно - да, вече е възможно с ColorpHlex!
 
ColorpHlex защитава и заздравява косата по време боядисване или изрусяване, и драстично намалява нейното изтощаване, и накъсване.
 
ColorpHlex работи бързо и ефективно при използването на всяка боя, без да се налага да използвате по-висок процент оксидант или да променяте формулата на смесване на боята с оксиданта.
 
ColorpHlex не съдържа синтетични, а само натурално извлечени активни молекули.
 
ColorpHlex е създадена от компания с над 40 години опит в професионалната грижа за косата!
 
 
Как действа?
 
- Патентована и научно формулирана, системата ColorpHlex използва натурално извлечена растителна протеинова молекула - ColorStrong Complex, която изгражда наново разрушените, в следствие на изрусяване и боядисване дисулфидни връзки и възстановява косъма напълно
 
- Протеиновата молекула в състава на ColorpHlex прониква в косъма, подсилвайки неговите връзки по време на боядисване и изрусяване и осигурява на косата здравина и красив външен вид 
 
- Клинични изследвания показват, че малко количество ColorpHlex, добавено в боята или изрусителя, прави косата до 4 пъти по-силна, намалява накъсването и оставя косата гладка и блестяща
 
- ColorpHlex е подходяща както за употреба в салона, така и в домашни условия и гарантирано дава професионални резултати 
 
- ColorpHlex не само предпазва косата по време на боядисване, но и я заздравява и може да бъде използвана като терапия за пълно преобразяване на косата
 
- Формулата на ColorpHlex НЕ съдържа парабени, сулфати, MI/MCI, формалдехид, PEG и триклозан
 
 
Какво да очаквате?
 
След употребата на ColorpHlex косата ви ще изглежда и ще се усеща здрава, подвижна, блестяща, възвърнала естествения си, здрав вид.
 
Какво отличава системата ColorpHlex от други, подобни на нея продукти?
 
 
 
 
Системата ColorpHlex съдържа:
 
1 бр. Стъпка 1 - заздравяващ и предпазващ серум по време на боядисване/изрусяване 59 мл
1 бр. Стъпка 2 - заздравяващ финиш балсам за след боядисване/изрусяване 118 мл
 
 
Начини на употреба
 
 
При боядисване:
 
1. Смесете нужното количество от Стъпка 1 към сместа боя + оксидант в следното съотношение:
 
 
 
2. Продължете с боядисване на косата, като следвате инструкциите за употреба на боята, която използвате.
 
3. След като измиете косата с шампоан, подсушете с кърпа и нанесете нужното количество от Стъпка 2 (финиш балсам) от корена до върха. Оставете да подейства 10 мин. и изплакнете обилно с вода. Стилизирайте по желание. 
 
При изрусяване:
 
1. Смесете нужното количество от Стъпка 1 към сместа боя + оксидант в следното съотношение:
 
 
 
2. Продължете с боядисване на косата, като следвате инструкциите за употреба на боята или изрусителя, който използвате. Наблюдавайте внимателно косата през цялото време.
 
3. Измийте косата с шампоан. Ако нанасяте тонер след изрусяването, повторете същата процедура, като следвате указанието за добавяне на Стъпка 1 при боядисване.
След финалното измиване на косата, подсушете с кърпа и нанесете нужното количество от Стъпка 2 (финиш балсам) от корена до върха. Оставете да подейства 10 мин. и изплакнете обилно с вода. Стилизирайте по желание.
 
 
Като грижа за изтощена коса:
 
Опция 1 - пълна грижа
 
1. Напръскайте върху измита и подсушена коса ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода). Разнесете с пръсти или с широк гребен.
2. Загрейте косата за 10 минути. (За супер подхранване, можете да изсушите косата изцяло. В този случай, косата трябва да бъде в желаната форма, т.е. сресана и подредена или при къдрава коса - сресана и оформени желаните къдрици).
3. След времето на действие, нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2 на влажна коса и разрешете от корена до върха. Оставете да подейства 10 минути и изплакнете обилно с вода. Оформете по желание.
 
Опция 2 - бърза грижа
 
- За слабо изтощена коса смесете 1 мл ColorpHlex Стъпка 1 със 7.5 мл ColorpHlex Стъпка 2 и нанесете върху измита с шампоан коса. 
- За средно изтощена коса смесете 2 мл ColorpHlex Стъпка 1 със 7.5 мл ColorpHlex Стъпка 2 и нанесете върху измита с шампоан коса.
- За силно изтощена коса смесете 3 мл ColorpHlex Стъпка 1 със 7.5 мл ColorpHlex Стъпка 2 и нанесете върху измита с шампоан коса
 
След като сте нанесли сместа върху косата, разрешете с гребен от корена до върха. Оставете да подейства от 5 до 10 мин. Топлината ще подсили и подобри действието на терапията, затова можете да я загреете.
 
3. Изплакнете обилно с вода и оформете по желание.
 
Домашна грижа
 
Молекулата ColorStrong Complex се насочва и действа предимно върху увредените зони от косата. Тя не се натрупва върху косъма и трябва да се използва при всяко боядисване, за да защити и подсили косата. Заедно с подобряването на цялостния вид на косата се увеличава и трайността на боята.
За да удължите тези резултати, използвайте комплектът за домашна грижа ColorpHlex Home Care Kit, съдържаща шампоан, балсам и укрепваща терапия за разплитане на косата.
 
 
Други начини на употреба
 
При трайно къдрене:
 
1. След като е минало времето за действие на къдрина, измийте и подсушете косата, следвайки инструкциите на производителя. Преди да нанесете неутрализатора, напръскайте косата, докато е още с ролките, с ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода).
 
2. Оставете да подейства от 3 до 5 мин., за да проникне до върховете на косата. 
 
3. Преди да нанесете неутрализатора, попийте косата отново, ако е необходимо. Нанесете неутрализатора и оставете да действа, спрямо указанията на производителя.
 
4. След нужното време за действие, премахнете ролките, изплакнете косата и нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2. Оставете да подейства около 10 мин. Изплакнете косата с вода и оформете, както обикновено.
 
При трайно изправяне: 
 
Следвайте инструкциите на производителя и комбинирайте с ColorpHlex по следния начин:
 
1. След нанасянето на изправящия крем и нужното време за неговото действие, изплакнете с вода и подсушете с кърпа.
2. Напръскайте косата с ColorpHlex Стъпка 1, разреден с вода в съотношение 1:3 (пример: 4 мл Стъпка 1 към 12 мл вода).
3. Нежно и внимателно разнесете с пръсти през косата или с помощта на широк гребен. Бъдете внимателни, защото косата е изключително крехка и лесно чуплива. Оставете да подейства 5-10 мин., без да изплаквате.
4. Нанесете неутрализиращия шампоан, разнесете по косата и изплакнете. Следвайте инструкциите за употреба на производителя, за да сте сигурни, че косата е напълно неутрализирана.
5. Нанесете малко количество (около 7.5 мл) от ColorpHlex Стъпка 2. Оставете да подейства около 10 мин. Изплакнете косата с вода и оформете, както обикновено.
 
* Не се препоръчва използването на ColorpHlex при трайно изправяне с продукти, на основата на алдехид (aldehyde) или метилен гликол (methylene glycol).
ColorpHlex може да се използва като терапия преди или след такъв тип трайно изправяне, за възстановяване или намаляване на изтощаването. 
 
При трайно изправяне, при което се използва преса, следвайте същите стъпки и използвайте същото количество ColorpHlex, разтворено във вода, като го нанесете малко преди изсушаването на косата и третирането с преса. След тази стъпка, нанесете неутрализатора и изчакайте нужното време за действие. Изплакнете косата, нанесете малко количество от Стъпка 2 и оставете за 5-10 мин., след което изплакнете обилно с вода, изсушете косата и изправете с преса.
 
 
Въпроси и отговори
 
Задължително ли е да оставя Стъпка 2 да действа 10 минути?
 
- Не, 5 минути са напълно достатъчни в повечето случаи.
- Ако сте фризьор и използвате системата в салона, можете да подстрижете косата, след като нанесете Стъпка 2, след което да изплакнете и да я оформите.
 
 
Трябва ли да измивам косата с шампоан след Стъпка 1?
 
- Винаги следвайте инструкциите на производителя при боядисване с боята или при обезцветяване. Не измивайте косата с шампоан след Стъпка 2, а само изплакнете с вода.
 
 
Какъв е растителният протеин, използван във формулата?
 
- Използван е протеин, извлечен от картоф.
 
 
В състава на ColorpHlex присъстват ли опасни и вредни химикали?
 
- Не. ColorpHlex не съдържа парабени, сулфати, MI/MCI, формалдехид, PEG и триклозан.
 
 
Топлината ще накара ли продукта да действа по-бързо?
 
- Да. Въпреки това не е задължително и трябва много внимателно да наблюдавате косата на клиента, за да сте сигурни, че няма да просрочите времето за престой. Добре е да загреете, когато използвате ColorpHlex самостоятелно, като възстановяваща терапия за коса.
 
 
Трябва ли да използвам по-висок процент оксидант, когато изсветлявам косата?
 
- Не е нужно. Просто добавете 3 мл от Стъпка 1 към сместа от изрусител и оксидант (30 мл).
 
 
Нужно ли е повече време за действие на боята/изрусителя, когато използвам ColorpHlex?
 
- По принцип не, но всяка коса е различна. В някои случаи може да се наложи да увеличите времето на действие с 2-5 мин. Наблюдавайте косата през цялото време.
 
 
ColorpHlex действа ли при вече химически третирана коса?
 
- Да. ColorpHlex може да се използва и при третирана с кератин, трайно накъдрена и трайно изправена коса.
 
 
За колко нанасяния ще стигне комплекта от Стъпка 1 и Стъпка 2 и колко струва едно нанасяне?
 
Въз основа на средното количество за едно нанасяне, Стъпка 2 е достатъчна за 16 нанасяния. Броя на нанасянията от Стъпка 1 зависи от количеството боя и оксидант, което използвате за едно боядисване. (Пример: Ако използвате боя Loreal Majirel 50 мл с оксидант 75 мл, общото количество на сместа е 125 мл. Количеството от Стъпка 1, което трябва да добавите е 4,2 мл, съответно Стъпка 1 ще бъде достатъчна за 14 нанасяния. При този случай, стойността на 1 нанасяне е около 7 лв.).

Ако желаеш да споделиш своите впечатления, остави коментар, като попълниш полетата по-долу.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Въведи своя e-mail адрес, ако желаеш да получиш известие, когато продуктът е наличен.
Подобни продукти
ВСИЧКИ МАРКИ
Philip Kingsley
L'Alga
Kerastase
Macadamia Beauty
BioSilk
Loreal Professionnel
LAKME
Neuma
ECRU New York
Compagnia Del Colore
Oright
Marrakesh
Moroccanoil
Mediceuticals
Ellwo
OLIOSETA
SuperPlex
Eprouvage
Ikoo
Napura
ApHogee
Dessata
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Chi
Redken
Alterna
Matrix
Linecure
Aglique
Rozober
Little Green
Biolage
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
Nanogen
ColorpHlex
MilkShake
Beyond Glow
Phyris
CBD Daily
Uniq One
Beard Monkey
Wella
Ceriotti
Demeliss
Makeda Botanics
Marlique Mix
Carrera
Rohnson