ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

Защо нас?

Златна рибка е първата и най-предпочитана верига магазини козметика за коса в България вече 15 години! Можем да се похвалим с хиляди лоялни и доволни клиенти от цяла България. През годините успяхме да пренесем виртуалното „женско царство” и в най-големите градове в България с откриването на верига магазини Златна рибка в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Нашата мисия
Ние сме тук за вас, за да се погрижим за вашата красота и самочувствие! Вече повече от 15 години Златна рибка доставя най-доброто от света на козметиката за коса на многобройните си клиенти - стотици хиляди! Златна рибка е  национален феномен без аналог, безкрайно вдъхновение и извор на грижа и красота. 

Екип от специалисти
Ние сме тук за вас, по всяко време и за всеки въпрос. Винаги сме готови да отговорим на вашите въпроси, каквито и да са те! 

Доверен партньор 
Златна рибка е най-предпочитаният партньор на производителите на световните топ марки, заради усърдната работа, коректността, 100 % лоялност и безкрайна отдаденост. Дълги години сме предпочитан партньор и на български фирми вносители на козметика.

Изборът на българския VIP
Безброй много известни и успели личности в своята област се доверяват на Златна рибка за своите продукти за коса! 

За 15 години Златна рибка се превърна в еталон за качество на всички продукти! На част от марките, които предлагаме, ние сме не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внасяме директно от най-големите производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия, Италия и Германия. За всички останали марки си партнираме с официалните, лицензирани дистрибутори за България, което е и нашата гаранция за 100% качество и оригинални продукти.

Разполагаме с най-богатия избор от 100% професионална козметика за коса. Ние сме официален вносител на повече от 30 световнопризнати, първокласни марки: LAKME, Philip Kingsley, Macadamia Beauty, BioSilk, L’Alga, NEUMA, Ellwo, Linecure, ECRU New York, MKS Eco, Olioseta, BOSLEY, O'right, Compagnia del Colore, IKOO, Mediceuticals, SuperPlex, Eprouvage, ApHogee, Dessata, Platinum, Permesse, JOC, Rozober, Little Green, ColorpHlex, PHYRIS, CBD Daily, Beard Monkey, Ceriotti, Makeda Botanics и Marlique Mix.

 

 

ТЕ НИ ИЗБРАХА! 

Най-популярните български личности и инфлуенсъри избраха Златна рибка, сред които: Мария Илиева, Диляна Попова, Александра Петканова, Биляна Йотовска, Яна Маринова, Ралица Паскалева, Маргарита Хранова, Деси Добрева, Луиза Григорова, Алекс и Влади, Лиляна Ангелова и Теа Минкова. 

    

    

Благодарим ви, скъпи приятели! Ние ще продължаваме да се грижим за вас и вашата красота и сме винаги готови да ви доставим най-доброто от света на козметиката за коса! 

Пазарувайки от нас, вие можете да бъдете сигурни, че инвестирате в 100% качество, класа и стил!