Защо нас?

 

 

Кои сме ние?

Ние сме най-посещаваният онлайн магазин, специализиран в продажбата за козметика за коса вече 12 години!  Можем да се похвалим с хиляди лоялни и доволни клиенти от цяла България. През годините успяхме да пренесем виртуалното „женско царство” и в най-големите градове в България с откриването на верига магазини Златна рибка в София, Пловдив, Варна и Бургас.

За 11 години Златна рибка се е превърнала в еталон за качество на всички продукти – на част от марките, които предлагаме, ние сме не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внасяме директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др., а останалите марки зареждаме ежедневно само от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и нашата гаранция за 100% автентичност и качество.

 

Какво ни отличава от другите?

Пазарувайки от нас, си гарантирате 100 % оригинални продукти и качество, защото зареждаме директно от производителя или официалния вносител.

Ние познаваме до съвършенство науката за косата и знаем действието на всеки продукт, което гарантира, че при нас ще получиш най-добрите съвети и насоки в избора на подходяща козметика.  

Наша лична мисия и вътрешен закон е да обърнем персонално внимание на всеки клиент, да се задълбочим върху всеки проблем и да дадем най-компетентната консултация еднакво добре както по телефона, така и на живо.
Консултантите в Златна рибка преминават през ежемесечни обучения и имат богат опит зад гърба си, който винаги споделят с удоволствие. Можеш да ни имаш 100 % доверие!

 

Разполагаме с най-богатия избор от 100% оригинална професионална козметика.

В нашето портфолио ще откриеш най-добрите марки за коса на световния пазар - Macadamia Professional, Alterna, Kerastase, Lakme, L`Oreal, O`Right, Philip Kingsley, Lalga, SHOW Beauty, Fifi&Friends и още много други.

На част от марките, които предлагаме, ние сме не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внасяме директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др., а останалите марки зареждаме ежедневно само от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и нашата гаранция за 100% автентичност и качество.

Срокът на годност на продуктите се държи под строг контрол и се следи постоянно. При нас няма застояла стока, защото всеки месец имаме ново зареждане, а количествата, които поддържаме се изчерпват бързо.

Съотношението цена – качество винаги е обективно и съобразено със стандартите за страната.

Ние сме единственият оторизиран представител на LAKME и Мacadamia в България!

 

За финал, искаме да те уверим, че ..

Зад гърба на Златна рибка стои голям екип от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да се чувстваш добре всеки ден. Ние информираме, съветваме, изненадваме и забавляваме. Следим всички новости, тенденции и се развиваме постоянно.
Обещаваме и занапред да даваме най-доброто от себе си, защото най-ценната отплата за труда, който полагаме е короната, която носиш – твоята красива коса.

Пожелаваме ти вълнуваща разходка по пътя към красотата!

 

Zlatnaribka.com е запазена марка на Мястото ООД