Защо нас?

 

 

Кои сме ние?

Ние сме Златна рибка – 11 години експерти в грижата за косата.

Ние създадохме първия онлайн магазин за професионална козметика за коса в България през далечната 2007-ма година и към днешна дата се гордеем с хиляди лоялни клиенти от цялата страна. 
През годините успяхме да пренесем виртуалното „женско царство” и в най-големите градове в България с откриването на верига магазини Златна рибка в София, Пловдив, Варна и Бургас.

 

Какво ни отличава от другите?

Ние даваме удобството и свободата на всеки клиент да се докосне до най-големите световни брандове в професионалната козметика за коса, което до преди нашата поява беше лукс само за фризьорските салони.
В стремежа си да удовлетворим желанията на всеки клиент и да предложим най-доброто обслужване, ние опознахме до съвършенство науката за косата и знаем действието на всеки продукт, което гарантира, че при нас ще получиш най-добрите съвети.  
Наша лична мисия и вътрешен закон е да обърнем персонално внимание на всеки клиент, да се задълбочим върху всеки проблем и да дадем най-компетентната консултация еднакво добре както по телефона, така и на живо.
Консултантите в Златна рибка преминават през ежемесечни обучения и имат богат опит зад гърба си, който винаги споделят с удоволствие.

 

Разполагаме с най-богатия избор от 100% оригинална професионална козметика.

В нашето портфолио ще откриеш най-добрите марки за коса на световния пазар - Macadamia Professional, Alterna, Kerastase, Lakme, L`Oreal, O`Right, Philip Kingsley и още много други.

На част от марките, които предлагаме, ние сме не само единствен дистрибутор за България, но и за цяла Югоизточна Европа и ги внасяме директно от производителите в Англия, Испания, Франция, САЩ, Холандия и др., а останалите марки зареждаме ежедневно от официалните лицензирани дистрибутори за България, което е и нашата гаранция за 100% автентичност и качество.

Срокът на годност на продуктите се държи под строг контрол и се следи постоянно. При нас няма застояла стока, защото всеки месец имаме ново зареждане, а количествата, които поддържаме се изчерпват бързо.

 

За финал, искаме да те уверим, че ..

Зад гърба на Златна рибка стои голям екип от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да се чувстваш добре всеки ден. Ние информираме, съветваме, изненадваме и забавляваме. Следим всички новости, тенденции и се развиваме постоянно.
Обещаваме и занапред да даваме най-доброто от себе си, защото най-ценната отплата за труда, който полагаме е короната, която носиш – твоята красива коса.

Пожелаваме ти вълнуваща разходка по пътя към красотата!

 

Zlatnaribka.com е запазена марка на Мястото ООД