ОТОРИЗИРАН МАГАЗИН

-20% на
🌊 Технология от океана за напълно преобразена коса

MAKEDA Botanics

book

Етеричната аптека

  • Етеричната аптека
MAKEDA Botanics

book

Етеричната аптека

  • В наличност
  • Коментари (0)
  • 100% оригинален продукт
  • Експресна доставка
  • От официалния вносител за България
  • Получавате 29 БОНУС ТОЧКИ
29.90 лв

„Етерична аптека“ е дългоочакваният наръчник по употреба на етерични масла от водещите експерти по ароматерапия д-р Ерик Зелински и Сабрина Ан Зелински.

Съчетава майсторски древната мъдрост с модерната наука,за да облекчи тялото, ума и духа със свръхестествената сила на растенията. Пълна с практична и лесноприложима информация, книгата включва профили на стотици от най-важните етерични масла с доказани факти за техните терапевтични приложения и рецепти за често срещани хронични и здравословни проблеми. Един задълбочен ресурс, който обединява традиционни лечебни подходи с наличните научни знания, за да ви осигури полезни техники и подход как да ги прилагате в ежедневието си.

Семейство Зелински са приели мисията да докажат, че етеричните масла са липсващото звено в медицината на XXI век. „Етерична аптека“ е олицетворение на тяхното цялостно разбиране относно здравето и пълноценния начин на живот. Целта на тази книга е да разшири границите на това, което са способни да направят етеричните масла за здравето, личното ни благополучие и обществото като цяло.

От нея ще научите как да лекувате и предотвратявате най-разпространените форми на хронични заболявания с помощта на етерични масла въз основа на проучвания и доказателства, публикувани във водещи научни журнали. И всичко това, подплатено с простички и проверени рецепти, солидно подкрепени от науката. 150-те рецепти за създаване на блендове с етерични масла от над 70 ароматни растения, включени в книгата, ще ви дадат здрава основа от знания и ще ви поведат по пътя към откриване на своя вътрешен лекар. Ще получите достъпно и задълбочено въведение в лечението с етерични масла и ще развиете холистичен подход как да ги използвате. Ще откриете как безопасно да създадете свои собствени лекарства с помощта на етеричните масла, за да върнете благополучието си и да водите един по-естествен начин на живот.

Пълна със задълбочени стратегии и протоколи за артрит, безсъние, болест на Алцхаймер, депресия, диабет, епилепсия, затлъстяване, омазнен черен дроб, рак, сърдечносъдови заболявания, фибромиалгия,еректилна дисфункция, „Етерична аптека“ е липсващото звено, което много страдащи от хронични заболявания търсят. Един наистина неизчерпаем източник за основите на овладяването на лечебната сила на етеричните масла. Книгата извежда ароматерапевтичния подход една стъпка по-напред от когато и да било преди, като предлага надежда, яснота и приложимост.

Основното послание на семейство Зелински с тази книга е да не забравяме, че сме толкова силни, колкото е силна нашата най-слаба част и доброто здраве и добруване са наше рождено право, а природата има всички необходими ресурси, за да ни ги осигури. 

Коментари (0)

Ако сте доволни, оставете коментар

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Ако това е вашият продукт и сте влюбени в действието му, оставете коментар, като попълните полетата.

Ако сте разочаровани от действието и избора на продукт, моля, напишете ни мейл на feedback@zlatnaribka.com.

*Негативният опит с даден продукт не отразява качествата му.

*
Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработвани във връзка с публикуване на коментар и декларирам, че съм запознат/а с Условия за ползване, Декларация за поверителност и Бисквитки
Често купувани заедно
ВСИЧКИ МАРКИ
L'Alga
Kerastase
Oright
Macadamia Beauty
CHI
LAKME
Loreal Professionnel
OLIOSETA
PHILIP KINGSLEY
Andreia Professional
MKS Eco
Moroccanoil
Emera Blue
Bosley
Mediceuticals
Ellwo
BioSilk
Neuma
Ikoo
ECRU New York
Sendo
Napura
Compagnia Del Colore
Dr. Pawpaw
ApHogee
Dessata
Lanza
Label.m
Platinum
Permesse
Alfaparf
JOC
Redken
Alterna
I.N.O.
NOAH
Olaplex
Matrix
Linecure
Contempora
Rene Furterer
Cocosolis
SuperPlex
Rozober
Little Green
Wella Professionals
Brave New Hair
Orofluido
Mi Amante
JOICO
ColorpHlex
MilkShake
PHYTO
Emma Hardie
Phyris
FLOREVE Paris
BEYOND GLOW
West Barn Co.
AKYTANIA
Lucetherapy
Eprouvage
Grown Alchemist
OPI
Aglique
Suga Buba
Uniq One
Beard Monkey
Biolage
Londa Professional
Ceriotti
Dyson
Demeliss
PureSilk
Barbasol
Rohnson
MAKEDA Botanics
Fromm
Touch Treat
Marlique Mix
Стей уел
Холика Холика
Апю
Медихийл
Момопюри
Синерджи
Ту куул фор скул
Виж всички марки